Το απόκοσμο νησί που ξετρέλανε τους χρήστες και θύμισε Lost(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αν μπεις στον κόσμο του Google Maps δύσκολα ξεγλιστράς. Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου έχουν «ανακαλύψει» παράξενα σχήματα, ταμπέλες και γενικά ένα κάρο περίεργα πράγματα που ενδεχομένως να παραμορφώνονται από τις εκάστοτε οθόνες, συνδέσεις, δυνατότητες υπολογιστή και προκαλούν ντελίριο. Ένα «μαυρισμένο νησί» στους Χάρτες της Google έχει προκαλέσει μία τέτοια έκρηξη με τους χρήστες να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.
Το μυστηριώδες κομμάτι γης έχει προκαλέσει σάλο για τα μέλη του φόρουμ στο Reddit, όπου και έφτασαν οι απόκοσμες, ομολογουμένως, φωτογραφίες.

Οι χρήστες περιγράφουν το νησί ως κάτι από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Lost ή ένα συγκαλυμμένο νησί παρόμοιο με το Area 51, το μυστικό και διαβαθμισμένο στην έρημο των ΗΠΑ που γίνονται μυστικά πειράματα με εξωγήινους.

Το εξωτερικό του νησιού δείχνει μια γαλάζια θάλασσα με κύματα να σκάνε πάνω σε χρυσές αμμουδιές γύρω από τη γη.

Το μαύρο κομμάτι γης μέσα στη θάλασσα και οι πιθανές εξηγήσεις:
Καταγραφή Καταγραφή1
Ωστόσο, το μέσο του νησιού φαίνεται να έχει μαυρίσει εντελώς από το Google Maps.

Η Google σβήνει περιοχές στους χάρτες της όταν τα άτομα στη βάση δεδομένων δεν θέλουν να είναι εκεί ή θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει εκεί.

Αρχικά και σύμφωνα με το ladbible δεν πρόκειται για νησί αλλά για ατόλη, μία κοραλλιογενή βραχονησίδα. Δεύτερον είναι πρακτικά αδύνατο να εντοπιστεί η τοποθεσία του. Αν γινόταν γνωστή η τοποθεσία ίσως να ανακαλύπτονταν μία πιο πειστική εξήγηση για το μαύρισμα.

Επίσης, υπάρχει απλώς μια πιθανότητα να είναι μια ιδιορρυθμία του τρόπου κατασκευής του προγράμματος.

Οι χρήστες του Reddit πάντως έχουν τις απαντήσεις. Όπως πάντα άλλωστε: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι λογοκρίθηκε. Δεν θα είχε νόημα ένας φυσικός σχηματισμός να είναι μαύρος έτσι σε μια τόσο ρηχή, μικρή ατόλη/νησί».

Ένας άλλος χρήστης ειρωνεύτηκε: «Κυρίες και κύριοι, βρήκαμε το νησί του Lost». Στην τηλεοπτική σειρά Lost ένα αεροπλάνο πέφτει σε ένα μυστηριώδες νησί.

Άλλα μέρη που έχουν «μαυριστεί» στους Χάρτες Google περιλαμβάνουν το Sandy Island που ανακαλύφθηκε από τον Captain Cook στα τέλη του 1700.

Υπάρχει επίσης μια περιοχή στα βουνά των Ιμαλαΐων, καθώς και ένα μέρος βαθιά στην έρημο της Σιβηρίας, όπου αν κοιτάξετε πιο κοντά, αντιγράφεται και επικολλάται από άλλο μέρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: