Το απεχθάνονται: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μισούν τον Άγιο Βαλεντίνο

Κοινοποίηση:
arnisi

Υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου. Με την έναρξη του Φεβρουαρίου αναζητούν το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφό τους, ενώ θέλουν να γιορτάζουν την μέρα με ξεχωριστό τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα άστρα αποκαλύπτουν ποια είναι τα 4 ζώδια που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, αποφασιστικός και πειθαρχημένος, αλλά μπορεί επίσης να είναι απαισιόδοξος και δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να κάνει περιττά έξοδα. Δεν του αρέσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί αισθάνεται μια πίεση να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο.

Υδροχόος
Ενώ ο Υδροχόος είναι έξυπνος, φιλικός και δημιουργικός, μπορεί επίσης να είναι λίγο συναισθηματικά αποστασιοποιημένος μερικές φορές. Το πιο πιθανό είναι αυτό το ζώδιο να ξεχάσει ότι είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν θα είναι επίτηδες. Αν τον εμπνέει πολύ να είναι ρομαντικός και να γιορτάσει αυτή την ημέρα, πιθανότατα θα κάνει μια μεγάλη χειρονομία που θα είναι πραγματικά μοναδική. Ωστόσο, αν αισθανθεί πίεση ή αναγκασμένος να ετοιμάσει κάτι, πιθανότατα θα αδιαφορήσει ή θα ξεχαστεί.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι οργανωμένος, εξαιρετικά υπεύθυνος και ρεαλιστής και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με περιττές θερμίδες των γλυκών και λουλούδια που θα μαραθούν σε λίγες ημέρες του φαίνεται ανόητη. Θα προτιμούσε να αγοράσει κάτι που θα έχει διάρκεια στον χρόνο και που θα είναι μια καλή επένδυση. Ο Παρθένος είναι πολύ λογικός για να δώσει αρκετά λεφτά ώστε να αγοράσει ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα.

Σκορπιός
Ενώ ο Σκορπιός είναι ίσως το πιο έντονο και συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί επίσης να είναι ζηλιάρης, εμμονικός και παρανοϊκός, οπότε η όλη ιδέα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι λίγο too much για εκείνον. Η πίεση να αγοράσει ένα τέλειο δώρο, να γράψει μια πρωτότυπη κάρτα ή να οργανώσει μια αξέχαστη βραδιά, μπορεί να τον αγχώσει. Εξάλλου, η αγάπη του Σκορπιού δεν περιορίζει σε έναν 24ωρο. Ο χρόνος έχει άλλες 364 ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: