Το αντίο του Τζόκοβιτς στον Κόμπι Μπράιαντ (φωτο)

Κοινοποίηση:
nolekobe_0

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και φυσικά πολύ περισσότερο εκείνους που τον ήξεραν και τον είχαν ζήσει από κοντά.

Ένας από αυτούς και ο Νόλε Τζόκοβιτς, ο οποίος αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον φίλο του, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Η καρδιά μου πραγματικά θρηνεί με τις σημερινές ειδήσεις. Ο Kobe ήταν ένας μεγάλος μέντορας και φίλος. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθύτατη συμπόνια μου στην οικογένειά του και σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν από αυτή την τραγωδία” έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Ο Θεός να σε ευλογεί, εσένα και την Gianna σου. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί, για να εμπνεύσεις εμένα και ολόκληρο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που έδειξες σε όλους τους αθλητές πως να αγωνιζόμαστε και πως να σεβόμαστε τον αθλητισμό. Σε ευχαριστώ για την τεράστια κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου, με εμάς. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το χαμόγελό σου και την ενέργεια που είχες, οπουδήποτε και αν πήγαινες. Εσύ και η κόρη σου θα ζείτε για πάντα στις καρδιές μας. RIP φίλε μου, σε αγαπώ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: