Το αίμα του μικρού Ηλία στα κεφάλια του Κούλη, του Τσιόδρα , του Ιερωνύμου και της συμμορίας τους…

Κοινοποίηση:
241893322_233536052120102_8243227805124260831_n

Μάθαμε από συγγενείς του παιδιού στην Τρίπολη πως ο πατέρας είναι σε κακό χάλι , μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο και είναι με ηρεμιστικά…


Ουρλιάζει και καταριέται …φτωχή οικογένεια κτηνοτρόφων, δεν είχε ιντερνετ στο σπίτι για να δηλώνει το αρνητικό σελφ τεστ το παιδί και γι αυτό πήγαν να κάνει το μπόλι για να πάρει το πιστοποιητικό να ξεμπερδέψει , όπως νόμιζαν , με τις «άδειες εισόδου» στο σχολείο.

Εν τω μεταξύ στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί και στις εκκλησίες οι ιερείς και οι δεσποτάδες συστήνουν ανεπιφύλακτα τα σκευάσματα… ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ!

Στη φωτογραφία ο 16χρονος που έφυγε ξαφνικά από το πειραματικό διαβόλιο από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αντι να καταριέται και να χαπακώνεται, ας κουνηθεί να βρει τους φταίχτες.
    Δεν θα γίνει τίποτα γιατί θα θεωρηθεί εν βρασμώ ψυχικής οδύνης.

  2. Συνέλθετε αμέσως επιστήμονες και κυβερνώντες γιατί δεν πάει άλλο αυτό με τα εμβόλια.
    Κάθε ημέρα φεύγουν νέοι άνθρωποι.
    Δεν έχετε δει τι γίνετε;
    Γιατί κωφαλαλοι είστε;
    Κόψτε εδώ και τώρα τα απαράδεκτα αυτά σκευάσματα και πάρτε πίσω τις άθλιες υπουργικές σας διατάξεις, και κολοκύθια τούμπανα. Μαζέψτε την δημόσιογραφοκαφρίλα σας, του Μητρμπολίτες σας, και τους τηλεπιστήμονες των Τν και κάθε γυρολόγο που παπαγάλο ζει, πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ. Ουστ από δω κοπρόσκυλα.

  3. Ιερονυμε το αιμα του στο κεφαλι σου.
    Εσυ που εκανες διαφημίσει και θα παρεις πολυ κοσμο στο λαιμο σου.
    Ερχετε Θεια δικη

  4. Ολα αυτά τα τσουτσεκια που μας έχουν κατσικωθει στον σβέρκο, θα έχουν πάρα μα πάρα πολύ κακό τέλος. Όλα εδώ πληρώνονται. Ελπίζω να ήταν οι τελευταίοι γονεις που πήγαν το παιδί τους σαν πρόβατο στη σφαγή.

  5. Ενώ ο άλλος κτηνοτρόφος Ντάλτον με τα 300 γελαδια που είδε τον Κούλη καβάλα στον Ντορη μες στην τρελή χαρά ο μουσχαρος.

Comments are closed.