Το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ η Ρατακόφσκι καταγγέλλει διάσημο φωτογράφο για σεξουαλική παρενόχληση

Κοινοποίηση:
720_739836_a595a3b680-9c75e6fa91e56abc

ΗΈμιλι Ρατακόφσκι καταγγέλλει τον διάσημο φωτογράφο, Jonathan Leder, για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 2012 στο σπίτι του στο Catskills. Ο φωτογράφος αρνείται τα πάντα. Το μοντέλο σε μια μακροσκελή της περιγραφή στο NY Mag, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφέρει ότι ο τότε ατζέντης της, της έκλεισε μια δουλειά για το περιοδικό Darius, η οποία απαιτούσε διανυκτέρευση και για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ.

Το τότε άγνωστο 20χρονο μοντέλο, μόλις έφτασε στο σπίτι του φωτογράφου, βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς πληροφορήθηκε ότι ήταν φωτογράφηση εσωρούχων. Σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί πιο ώριμη, δέχθηκε να πιει κόκκινο κρασί, όταν της το πρόσφερε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

“Μου έμαθαν ότι είναι πολύ σημαντικό να φτιάξεις μια φήμη ως ένα σκληρά εργαζόμενο μοντέλο που δεν δημιουργεί προβλήματα. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον θα βγάλεις φωτογραφίες στη συνέχεια. Αυτό που υπενθύμιζε συνεχώς ο ατζέντης μου” περιγράφει.

Όπως αναφέρει, μόλις έβγαλε τις φωτογραφίες με τα εσώρουχα, ο Leder της είπε “ας γδυθούμε τώρα”.

“Μόλις έβγαλα τα ρούχα μου, ένα μέρος μου αποσυνδέθηκε από την πραγματικότητα. Ήταν σαν να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου, σαν να με παρακολουθώ πάνω από το κρεβάτι. Κύρτωσα τη μέση μου, σούφρωσα τα χείλη μου, εστιάζοντας στην ιδέα του να κοιτάξω μέσα από το φακό της κάμεράς του. Το φλας του ήταν τόσο φωτεινό και είχα πιει τόσο πολύ κρασί που γιγαντιαίες μαύρες κηλίδες επεκτείνονταν και αιωρούνταν μπροστά στα μάτια μου” συμπλήρωσε. Αργότερα όταν η makeup artist, που ήταν εκεί, αποχώρησε για να κοιμηθεί, η Emrata, ένιωσε ξύπνια, αλλά πολύ μεθυσμένη. Εκείνη και ο Leder βρέθηκαν κάτω από μια κουβέρτα στον καναπέ όταν άρχισε να την ρωτάει για τους συντρόφους της και την κοιτούσε ενώ έτριβε τα πόδια της για να τα ζεστάνει.

“Μου είπε ότι του άρεσε αυτό που κάνω με το τρίψιμο των ποδιών μου και θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμή πιο καθαρά από οτιδήποτε άλλο. Μισώ το γεγονός ότι ο Τζόναθαν σχολίασε κάτι που έκανα όλη μου τη ζωή για να ανακουφιστώ. Τα υπόλοιπα είναι μια θολούρα, εκτός από την αίσθηση. Δεν θυμάμαι να φιλιόμαστε, αλλά θυμάμαι τα δάχτυλά του ξαφνικά να μπαίνουν μέσα μου. Όλο και πιο σκληρά και να σπρώχνει όπως κανείς έως τότε δεν με είχε ακουμπήσει ή δεν με έχει ακουμπήσει έκτοτε. Πονούσα, ενστικτωδώς έπιασα τον καρπό του και έβγαλα τα δάχτυλά του από μέσα μου με ορμή. Καθόταν ατάραχος και αποχώρησε ήσυχα μέσα στο σκοτάδι του επάνω ορόφου” συνέχισε η 29χρονη την περιγραφή. Σύμφωνα με το μοντέλο πήγε για ύπνο μετά και το πρωί έφυγε με τρένο. Μερικά χρόνια μετά, οι φωτογραφίες του Leder δημοσιεύθηκαν σε ένα βιβλίο, παρά το γεγονός ότι η Ρατακόφσκι υποστήριξε ότι δεν είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες.

Πηγή: Page Six

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΙΖΙΤΟΥ

  2. Τι υπερτουμπανο που άμα της ρίξω ένα β@ζοσκαμπιλο θα εξαφανιστεί!

  3. “”ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ”” xaxaxaaxxaxaxxaxaxaxaxa ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! λεμε!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχα ναστε καλα…… με κανατε και γελασα…… αχχαχαχαχχαχα ΤΕΛΕΙΟ!!!

Comments are closed.