Το Σάββατο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυρ. Μητσοτάκης για την προκήρυξη των εκλογών

Κοινοποίηση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται το Σάββατο 22 Απριλίου να γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να ανακοινώσει την απόφαση του οι κάλπες να στηθούν στις 21 Μαΐου.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει την διάλυση της Βουλής και τότε θα ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική περίοδος για τις κάλπες της 21ης Μαΐου. Στη συνέχεια αναμένεται να εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και θα θυροκολληθεί στη Βουλή, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές 2023. Ουσιαστικά η Βουλή δεν έχει λόγο να ανοίξει ξανά, παρά μόνο για τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυσή της. Αυτό μπορεί να γίνει 22-30 μέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή το διάστημα 22-28 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλα τις υπερωριες ο Κουλης! Θα χασει το ΣΚ του?

  2. Δεν τον χωνεύει αυτή καθόλου τον βρυκόλακα.

  3. Το αποφάσισε ο μούλος; Μας γκάστρωσε. Κασιδιάρης δαγκωτό για να σώσουμε ο,τιδήποτε αν σώζεται, που λένε και οι Κατσιμιχαίοι.

  4. Με όλο το δημοκρατικό τόξο, να φέρουν και Μίχο, Πάτση, Πλεύρη, Καιλή και Γεωργούλη. Να απευθύνει ειδικό χαιρετισμό ο Βορίδης ως παλιό στέλεχος της Επέν και ο Γεωργιάδης που έβγαζε αφίσα κατά του τζαμιού. Παλιά όλα αυτά! Εισαγγελέα Κανελλόπουλο δαγκωτό για τα παιδιά σας.

Comments are closed.