Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ του 11χρονου Νικόλα προς τον Μητσοτάκη που τσακίζει κόκκαλα!

Κοινοποίηση:
maxresdefault


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Πολύ σωστά τα είπε ο Νικολάκης! Εμείς ζήσαμε σε άλλες εποχές και κάτι ζήσαμε στη ζωή μας. Τα παιδιά τί μέλλον έχουν όταν από μικρά εθίζονται στο καθεστώς τρομοκρατίας;

  2. Είπε την σωστή κουβέντα δεν είναι κανονικοί άνθρωποι. .υπάρχουν ράτσες……….ανθρώπων!!!!!!

  3. Ο μικρός Νικόλας μια χαρά τα λέει. ΑΞΙΟΣ!!!

  4. Ο Θεός να σε έχει καλά λεβεντιά μου. Ευτυχώς υπάρχει μαγιά σ αυτό τον τόπο και γρήγορα θα έρθει ή ώρα τις κρίσεις για όλα αυτά τα αθεα ερπετά τής νέας τάξης . Θα δώσουν λόγο στον Θεό και στον λαό και θα έχουν την τύχη που τούς πρέπει. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  5. «Γήρας γάρ τίμιον ου τό πολυχρόνιον ουδέ αριθμώ ετών μεμέτρηται, πολιά δέ εστί φρόνησις ανθρώποις καί ηλικία γήρως βίος ακηλίδωτος»(Σ.Σολομώντος Δ’ 7….11…). Δυστύχημα εστίν ότε βλέπομεν εν τή νεωτέρα Ελλάδα, έν μειράκιον (μικρό παιδάκι) νά αποδεικνύεται εμπλουτισμένο μέ ακραιφνώς εμφανή μεγαλυτέρα φρόνηση τών ενηλίκων. Ομιλούμε πλέον διά θλιβερά ομολογουμένως κατάπτωση.

  6. συγκλονιστικός……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΛΑΝΟΠΑΠΑΠΑΡΑ ΧΙΟ…….ΨΕΚΑΣΜΈΝΗ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΝΑ….ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ……..ΕΜΑΘΕ ΚΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ……..ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ………ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    1. Ενώ εσείς που βάζετε μπροστά τους γέρους και εμβολιάζεται τα μικρά παιδιά ενώ δεν ξέρετε τι παρενέργειες θα έχουν στο μέλλον, είναι καλύτερα?
      Δηλαδή να θυσιάσουν τα παιδιά για να ζήσουν ( και καλά , όσο του έμεινε ακόμα)οι γέροι που οι περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί και δεν θα έχουν πρόβλημα όπως λέτε!!!
      Ξέρω περίπτωση που ηλικιωμένοι κόλλησαν από εμβολιασμενο παιδί και “φύγανε”, αλλά εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα!!!
      Μετά από χρόνια που θα εμφανιστούν διάφορα θα λέτε “δεν γνωρίζαμε , δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν”
      Λίγο ήθος δεν βλάπτει κοματόσκυλο , που θα πεις στα τσακιδια!

    2. ΓρΓρήγορα στην αμάλ και μετά γρήγορα για το τέταρτο μπόλι. Αντί να βρίζεις τους αντίχριστους που σε κυβερνάνε, βρίζεις το πσάιδάκι ξεφτιλισμένε εμβολιομάχε, ρεζίλι της μασωνίας και των αντίχριστων προδοτών.

    3. Υπαρχουν και ψυχιατροι δεν πας να κοιταχτεις , εκτος και αν ειναι παρενεργεια … σουργελο. Μιλα καλυτερα για τον μικρο , μαθε τροπους και συμπεριφορα .. υπανθρωπε

    4. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ………………για ένα παιδάκι 11 χρόνων !!!………μπορείς να κρίνεις τη μάνα του, μπορείς να κρίνεις το περιβάλλον του…..αλλά να λες έτσι για ένα παιδάκι ????…..είσαι άρρωστος για ψυχίατρο τώρα !!!!

  7. ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΟΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

  8. ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤ…..ΑΣ ΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΣΚΑ

  9. Αλήτες πολιτικοί κ φαρμακοιομήοι μαζί με υγειονομικούς “φακελακιδες” έχετε τρελάνει-καταστρέψει την νέα γενειά κ τα παιδιά…Είστε υπέυθυνοι για όλο αυτό που περνάμε!!!

  10. Ο/Η Αλλά ξέχασα άλλο "Πέπη" κι άλλο "πρέπει". Τη γνωρίζετε τη διαφορά;; λέει:

    Να και μια προτεινόμενη είδηση για “μεγάλα” παιδιά:
    “Η υφυπουργός Victoria Nuland ανακοινώνει false flag που θα προκαλέσει πόλεμο με τη Ρωσία”
    Αγνοήστε την .
    Ανήκετε στα χαζά “παιδιά”.
    “Ο Μακρόν γουστάρει να τσαντιζει και προωθεί τη ρουφιανιά”.
    Να άλλο ένα μήνυμα που θα πρέπει να αγνοήσετε.
    Τελικά μήπως πρέπει να αγνοησω εγώ εσάς;;

  11. Ψυχούλα μου. Ποσο γλυκό παιδάκι είναι. Και έχει το όνομα του άντρα μου και του εγγονού μου. Να ζήσεις αγόρι μου, να είσαι πάντα καλά και να σε χαίρονται οι γονεις σου.

  12. Εμβόλια μόνο, και επιστροφή στη ζωή μας….κάθε τρίμηνο και από ένα, μικροί μεγάλοι και θα έχετε και την καλύτερη κυβέρνηση μετά, να μπορεί να κάνει ότι θέλει.

  13. Να αγιασει το στομα του Μπραβο του

  14. Εύγε αγόρι μου σε σένα και στους δικούς σου! Σου αξίζει με το παραπάνω να ζήσεις σε μια ελεύθερη χώρα. Έχεις ήδη αγωνιστεί με τον καλύτερο τρόπο γι’ αυτό. Να συνεχίσεις να αγαπάς την Ιστορία. Θα καταλάβεις πολλά.

  15. Ένα μεγάλο μπράβο στο μικρό Νίκο και στους γονείς του. Τα είπε όλα…….., απλά και αληθινά.

  16. ΤΟ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ “ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…..!!!

  17. αντε ρε προκτοσαλτε βγαλε και το παιδακι φασιστα η ψεκι….οπως λενε σε διαφορες εκπομπες οι φιλτατοι δημοσιογραφοι κ πολιτικοι…….

  18. Μπράβο στο παιδάκι!!!! Να το χαίρονται οι γονείς του!!! Μακάρι να είχαν τέτοια μυαλά και πολλοί ενήλικες!!! Η ψυχολογια των παιδιών και των ενηλίκων έχει καταστραφεί με τις ατέλειωτες καραντινες, τις αποστάσεις, τις μάσκες, τα τέστ, τα μέτρα του Χουντοκουλη…. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Ιδιαίτερα ένα μικρό παιδί;;; Κατάρα στις σαύρες που κινούν τα νήματα σε αυτό το πλανήτη!!! Μας έχουν καταστρέψει!

  19. Ενδιαφέρονται ΜΝΟ για τους εαυτούς τους Μπράβο Νικολάκη ΤΗΑΤ΄S ALL τα είπες όλα μικρέ!!

  20. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΩΡΙΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗΣ(ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ).

  21. 11 ετών κι έχει πιο πολύ μυαλό από τους περισσότερους ενήλικες νεοέλληνες

  22. “δέν θέλουν τήν αγάπη”
    Μπράβο βρέ Νίκο είσαι γνήσιο Ελληνόπουλο τά είπες καλά γιά τήν τρομοκρατία πού κάνει ή μισόζουρλη Παγώνα.Βασιλακόπουλος,Εξαδάκτυλος,Σαρηγιάννης κ.λ.π.Τά Κάλαντα είναι χριστιανικά καί γιά αυτό δέν τά θέλουν οί Οβριοί.Οί πολιτικοί δέν κοιτάνε μόνο τόν εαυτό τους αλλά κλέβουν καί ληστεύουν ασύστολα τόν ελληνικό λαό.Νίκο πέστα χύμα:Ο γέρο Μητσοτάκης ήταν ό μεγαλύτερος αρχαιοκάπηλος τής Ελλάδας.Πούλαγε τά αρχαία γιά τήν κονόμα.Μητσοτέικο σύνδρομο.
    Γιάννης Λάκων

  23. Μπράβο Νικόλα μου, τέτοιους νέους χρειάζεται η Ελλάδα, μας συγκίνησες όλους!!!

  24. Παρτε ΤΩΡΑ αυτο το παιδι και βαλτε το να κυβερνησει τη χωρα.

  25. Συμπληρώνω τον Νίκο, τα 100€ είναι συμβόλαιο με τον διάολο.

  26. Μας έκανες να δακρύσουμε αγόρι μου, μίλησες στην καρδιά μας.Αν σου απαντήσει ο τρισκατάρατος, είμαστε σίγουροι, ότι θα σου απαντήσει με ψεύτικα λόγια και μεγάλα.Ακόμη κι εσύ κατάλαβες ότι ούτε μας νιώθει, ούτε τον νοιάζει.

  27. Μπράβο αγόρι μου που ενώ είσαι τόσο μικρό έχεις ώριμη σκέψη. Ετσι θα ήταν καλό να μεγαλώνουν τα νέα παιδιά αλλά δυστυχώς οι γονείς δεν ασχολούνται αρκετά με τα παιδιά τους και βλέπουμε μια νεολαία χωρίς ιδανικά και μόνο με πρόσκαιρες επιθυμίες πχ μαρκέ ρούχα κινητά καφέ πάρτυ και από μυαλό μηδέν. Να είσαι πάντα καλά και οι γονείς σου να σε χαίρονται.

  28. Ξέρεις ρε αλήτη τι σημαίνει “κουράστηκα” για ένα παιδί? ο δικός σου έχει γκόμενα και σάλταρε με δέκα μέρες καραντίνα…τα παιδιά μας γιατί τα δημιουργείς ψυχολογικά μπ@@@ρδε? τράβα να πνιγείς γιατί το μέλλον σου το ξέρεις!

  29. ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?

    1. Εφόσον αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του άξιου μικρού, το πιθανότερο είναι ότι ο Μητσοτάκης θα θελήσει να προκαλέσει προβλήματα στην οικογένεια του, για να εκδικηθεί.

  30. Ρώτησε αγαπητό μου παιδί την μάμά σου: Τι είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Αυτή θα σου εξηγήσει γιατί ο πρωθυπουργός τα κάνει όλα αυτά. Τότε θα καταλάβεις και σε ποιούς έχει δώσει υποσχέσεις εφαρμόζοντας αυτά τα μέτρα.

  31. δυστυχως ειναι χοντροπετση νικολακι……………………

  32. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ…ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ , ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ….ΤΩΡΑ……ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ….ΕΧΘΕΣ………

  33. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΔΙ

  34. Τα είπε όλα ο Νίκος έβαλε τα γυαλιά σε όλα τα ερπετά και όχι μόνο!

Comments are closed.