Το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει την πρώτη αθλητική εκδήλωση NFT pay-per-view στον κόσμο

Κοινοποίηση:
nft

Η πρώτη αθλητική εκδήλωση με μη ανταλλάξιμα token (NFT) στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στο ελικοδρόμιο του Μπουρτζ αλ-Άραμπ, όπου θα διεξαχθεί ένας αγώνας πυγμαχίας μεταξύ του Floyd «Money» Mayweather και του «Dangerous» Don Moore, όπως ανέφερε η Global Titans Fight Series την Τετάρτη.

Η εκδήλωση στις 14 Μαΐου θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική ζωντανή ροή pay-per-view για κατόχους εισιτηρίων NFT, επιτρέποντας στους θαυμαστές να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθήσουν online τον αγώνα καθώς επίσης και να αποκτήσουν ένα ειδικό εισιτήριο Global Titans NFT.

Επιπλέον, οι κάτοχοι NFT θα μπορούν να ξεκλειδώνουν 3D συλλεκτικά αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης, αποκλειστικό περιεχόμενο βίντεο και επίσημα αρχεία πολυμέσων από τη νύχτα της εκδήλωσης.

Η τεχνολογία NFT παρέχει στους αγοραστές διευρυμένες δυνατότητες, όπως μελλοντική πρόσβαση, προνόμια και ανταμοιβές – όλα αυτά μπορούν να επεκτείνουν την αξία της και μετά την εκδήλωση.

Δεν απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης για την παρακολούθηση της ζωντανής εκδήλωσης. Οι κάτοχοι NFT απλώς συνδέουν τα crypto wallets τους (όπως το MetaMask) και η πρόσβαση παρέχεται αυτόματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: