Το Όσκαρ πάει στην ταινία οι “Καημένοι πρόσφυγες” έφτασαν στην Ελλάδα! Δείτε πόσες κάμερες τραβάνε για να μας ταΐσουν το ψέμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
psemaexo οκ

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το ψέμα που μας ταΐζουν με τους δήθεν κατακαημένους πρόσφυγες που μπουκάρουν στην Ελλάδα για να τα αρπάζουν οι ΜΚΟ και τα μεγάλα κοράκια.

 

 

Δείτε στο βίντεο ηθοποιία και κάμερες που τραβάνε την σκηνή:


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εμετός, δυσωδία, ψέμα, κατευθυντήρια παιχνίδια. Για πόσο ακόμα; Έχουμε ξεπουλήσει την ιστορία μας αμέτρητες φορές και η ιστορία επαναλαμβάνεται, χωρις να βάλουμε μυαλό. Είναι πλέον ζήτημα τίμης, ηθικής και αξιοπρέπειας εάν θέλουμε να αποκαλούμαστε Έλληνες. Ξεμπροστίαστε τα σκουπίδια με οποιοδήποτε τρόπο και στείλτε τα στα άδυτα εαν δεν συμμορφώνονται. Δεν έχουμε πλεον υπομονή, θέληση να υποστούμε άλλο αυτο το ρεζιλίκι και την εκμετάλλευση απο όλους. Να μιλάτε στους γύρο σας, μην φοβάστε. Αρκετοί ξέρουν, πολλοί φοβούνται και αμέτρητοι δυστυχώς χειροκτροτούν κατακρίνοντας με τον πιο ηλίθιο τρόπο οτι κάνετε. ΑΛΛΑ! Αυτοί που ξέρουν περιμένουν, πλησιάζει η ώρα… Όσο για τον μικρό ερντογάν ένα θα πω…Μολών λαβέ ”μειδίαμα”

  2. Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ oi
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ =ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΚΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-
    ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ δηλαδή ΔΗΜΗΤΡάς.
    .ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

  3. Γαμω το σπίτι τους. Γιατί τους τραβάτε. Βάλε κάμερα μπροστά στον καθένα και θα κάνει ότι μαλακια του κατέβει. Ψωφο γαμιολες

  4. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΗ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ

  5. αρε γαμησι που θελει η μανας σας πιυτανας γιοι ολοι μαζι

  6. αυτους τους ξεφτιλες τους ταιζουμε εμεις.και εχουμε φορτωσει μερικα εκκατομυρια απο δαυτους.Ας χαιρομαστε τους ξεφτιλες πολιτικους που εχουμε τα τελευταια 45 χρονια …

  7. Χαχαχα τοσο χαλια δεν παιζει ουτε ο Μουτσινας

Comments are closed.