Το Άργος Έστειλε Μήνυμα! Έκανε Τον Γύρο Της Ελλάδας Η Μεγαλειώδης Παρέλαση!

Κοινοποίηση:
Argolida-Planet-431

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Άργος, ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι 81 χρόνια μετά, οι Έλληνες δεν λησμονούν τους αγώνες και τιμούν τους ήρωές τους.
Αυτούς που έκαναν πράξη το μεγάλο ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και έδωσαν σκληρές μάχες για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.
Η πόλη του Άργους έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλη την Oικουμένη. Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός δεν νικιούνται, δεν υποτάσσονται και δεν ξεχνούν.

Η μεγαλειώδης παρέλαση στο Άργος έγινε δικαίως σημείο αναφοράς σε όλη την επικράτεια με εκατοντάδες σχόλια να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για την άψογη διοργάνωση από τον Δήμο και τον παλμό των μαθητών που με σθένος παρέλασαν και μας γέμισαν υπερηφάνεια.

Χιλιάδες παρευρισκόμενοι και ακόμα περισσότεροι αυτοί που παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις σε ζωντανή τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση.
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Άργους Μυκηνών κάνουν τον γύρο της Ελλάδας.

Οι κάτοικοι του Άργους και του Δήμου γενικότερα, έχουν την τιμή να υπάρχει ένας Δήμαρχος που μάχεται για τα εθνικά θέματα και μεταδίδει τη φλόγα του Ελληνισμού. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τους αγώνες για την Μακεδονία και τους πύρινους λόγους του στα τεράστια συλλαλητήρια;

Ο Δημήτρης Καμπόσος ήθελε από την περσινή Επέτειο να ακουστεί παντού πως το Άργος δεν ξεχνά, τιμά τους ήρωες και αντιστέκεται. Δυστυχώς, δεν του επετράπη, λόγω της πανδημίας, να διοργανώσει τη μεγάλη μοτοπορεία που σχεδίαζε και για την οποία έγινε δέκτης χιλιάδων θετικών σχολίων.
Φέτος όμως, που επέτρεψαν οι συνθήκες, έκανε πράξη αυτό που σκεφτόταν, μια μεγαλειώδη παρέλαση!

Η διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων υποδειγματική και τα σχόλια αμέτρητα. Μέχρι και η πρωτοβουλία του κ. Καμπόσου να φέρει εκφωνητή τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Αλέξανδρο Λαχανά, που αφηγείται τα κείμενα της εκπομπής “Σαν Σημερα”, εξαιρετική.
Όλα άριστα, αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στους μαθητές που ύψωσαν τις σημαίες και το εθνικό φρόνημα.

πηγή: argolidaplanet.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: