Τούρκος πολιτικός έβγαλε την τουρκική σημαία έξω από την ελληνική Βουλή (βίντεο)

Κοινοποίηση:
tourkos

Πραγματοποίησε την προκλητική του ενέργεια ο Τούρκος πολιτικός και πρόεδρος του TDP (Τουρκικό Kόμμα Αλλαγής), Μουσταφά Σαριγκιούλ ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων άνοιξε μια τουρκική σημαία και ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Το βίντεο του Μουσταφά Σαριγκιούλ από την Αθήνα – που κάνει τον γύρο των social media – φιλοξενεί και το site της και η Yeni Safak, σχολιάζοντας την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «ενδιαφέρουσα» την κίνηση του προέδρου του TDP να ανοίξει την τουρκική σημαία μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων.

«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ» αναφέρει ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανάρτησε στα social media, ενώ ανοίγει την σημαία της χώρας του μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ρε καριολοπουστες κωλομπατσοι ρε αλητες γαμημενοι πολιτικοι ποσο πιο κατω θα πεσετε ρε ειστε που ειστε αμετοχοι στις καθημερινες προκλησεις που κανουνε αλλα και σε αυτο μεσα στην ελλαδα μπροστα απο κει να ανοιγει την σημαια και να μην ανοιξει ρουθουνι φτου σας καριοληδες πουστηδες δεν υπαρχει καμια ελπιδα με εσας αν ημουν εγω εκει θα του την τοποθετουσα στον πρωκτο εκει που πρεπει.

  2. Καλα τόσοι άνθρωποι περνάνε από εκει, δεν βρέθηκε ένας να του βαλει το κωλοπανο στον πάτο του;

  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 5000 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ 1000ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΜΕΤΙΑ

  4. Ηλθε στην Ελλαδα για να προκαλεσει ανοιγοντας το κοκκινο καυρελοπανο μπροστα στο Ελληνικο κοινοβουλιο και να πει τις μπουρδες του, λες και εμεις τους απειλουμε!!!!!!!! Τι αλλο θα δουμε ακομα απο αυτους που αποθρασυνθηκαν απο την απραξια και την δουλικοτητα του Ελληνικου κρατους;;;;;;;; Και ως συνηθως δεν…κουνηθηκε φυλλο!!!!!!!!!

  5. Η ΕΥΠ τί κάνει;.. όλα καλά; Αν γινόταν αυτό στην Τουρκία τι θα είχε γίνει; Η απάντηση είναι στην σύλληψη του μουσουλμάνου για κατασκοπεία εναντίον τής Τουρκίας.

  6. ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΕ… ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ

  7. Αν σεβόμασταν την Ιστορία μας θα έπρεπε να μπουζουριαστεί και να απελαθεί αμέσως και κατόπιν στην λίστα των ανεπιθύμητων για ΠΑΝΤΑ!!!
    Μόνον έτσι καταλαβαίνουν όλοι αυτόί, οι τζάμπα μάγκες…

  8. Έτσι για το πεζοδρόμιο είναι η σημαία σου μογγολε μόνο εκεί στο πεζοδρόμιο και κάτω από την ελληνική βρωμιαριδες…

  9. Mε τετοιους ανικανους κ αχρηστους πολιτικους τι περιμενατε!

  10. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ………… ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
    Κ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!!

  11. Και μετά λέτε ότι υπάρχει σωτηρία για αυτό τον τόπο? Κατάντησαν τον Έλληνα ραγια!!! Και να δείτε πάλι κουλά η τους άλλους θα ψηφίσουν η ραγιάδες!!!!

  12. Τι μακακες είναι πραγματικά.. φαιά ουσία μείον…

  13. Ρε σαπιστε τον τον μουλο στα κλωτσομπουνιδια και μετα παλουκωστε τον στο συνταγμα να δουμε ποσο μαγκες ειναι οι μογγόλοι

  14. Κι ακόμα είναι εκτός φυλακής; Μπράβο μας. Ειμαστε για ναμαστε.

  15. Είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε με εντολή ντορογιου και ο νοών νοείτο. Αλίμονο αν τολμούσε να τον πειράξει κάποιος Έλληνας. Ξυπνήστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  16. Τούρκε, πως την εννοείς την ειρήνη? (που ζητάς)

  17. Αυτο θα πη ελληνικη δημοκρατια!!!! 👏👏👏👏👏👏

  18. lolz, ζητάει ειρήνη αλλά ήρθε και άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο ίδιος βέβαια δεν θα ανεχόταν να γίνει κάτι αντίστοιχο από Έλληνες έξω από το Τουρκικό Κοινοβούλιο. Αυτό που έκανε δεν ήταν τίποτε λιγότερο από μια εθνικιστική μπαρούφα αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως εμείς δεν είμαστε κανίβαλοι να τον πιάσουμε και να τον φάμε ζωντανό όπως θα έκαναν αυτοί σε Έλληνες. Υπάρχει μάλιστα και βίντεο με έναν τούρκο που κάνει αυτό ακριβός το πείραμα, βγάζει φωτογραφίες με την Ελληνική σημαία στην Κωνσταντινούπολη και του την πέφτουν άσχετοι και προσπαθούν μέχρι και να τον ξυλοκοπήσουν αλλά την γλυτώνει λέγοντας πως κάνει πλάκα…

  19. Ωραίος κανένα πρόβλημα! Άνοιξε ολόκληρη σημαία μέρα μεσημέρι και δεν βρέθηκε κάποιος να τον τουλουμιάσει στο ξύλο! Αν τολμούσε να το κάνει κανένας Έλληνας στην Τουρκία και ξύλο θα έτρωγε και στη φυλακή θα πήγαινε!

    1. εμεις φιλε εχουμε πολιτισμο, δεν ειμαστε αγριοι ουτε χουντικοι (οι χουντικοι ειστε ουτε 3%)

Comments are closed.