Τούρκος βιολόγος: Έπρεπε να σκοτώσουμε τους πρώτους ασθενείς στην Κίνα

Κοινοποίηση:
1

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση ενός Τούρκου καθηγητή βιολογίας, ο οποίος υποστήριξε ότι προκειμένου να εμποδίσει τους θανάτους που έχουμε σήμερα από την πανδημία του κορονοϊού παγκοσμίως, θα σκότωνε τους πρώτους 50-60 ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό στην Κίνα .


Ο λόγος για τον καθηγητή βιολογίας Αλί Ντεμιρσόι, ο οποίος σε δηλώσεις του στο τουρκικό κανάλι Halk TV υποστήριξε ότι θα σκότωνε τους πρώτους 50-60 ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό στην Κίνα, προκειμένου να γλιτώσει από τον θάνατο όλους τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα.

«Αν με ρωτούσατε “αν θα μπορούσαμε να εμποδίσουμε αυτή την επιδημία από την αρχή” η απάντηση είναι “ναι”.

Θα μπορούσαμε να την έχουμε αποτρέψει. Εάν πραγματικά μου τηλεφωνούσε κάποιος από την Κίνα που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη και πιστεύει απόλυτα στην επιστήμη και μου έλεγε “βγήκε ένας τέτοιος ιός, τί πρέπει να κάνουμε;”

Ξέρετε τι θα έκανα; Ή θα απομόνωνα σε ένα νησί αυτά τα 50-60 άτομα ή θα τους σκότωνα για να εμποδίσω τον θάνατο ενός εκατομμυρίου ανθρώπων», δήλωσε ο καθηγητής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τολμάει και μιλάει το έκτρωμα της φύσης για τον όρκο του Ιπποκράτη; Πόσα έτη φωτός απέχουν αυτά τα δίποδα απο το ήθος του Ιπποκράτη, για τον οποίο ισχυρίζονται πως ήταν Τούρκος, επειδή λένε πως η Κως τους ανήκει. Ο Ιπποκράτης λέει στον όρκο του πως δεν θα έδινε δηλητήριο στον ασθενή που θα του το ζητούσε για να απαλλαγεί απο τον πόνο της αρρώστιας, δηλαδή είναι κατά της ευθανασίας και υπέρ του μέγιστου σεβασμού στον ασθενή. Πραγματικά οι Τούρκοι είναι ο καρκίνος αυτού του πλανήτη, ο φόνος είναι μέσα στο dna τους. Πολλοί κόλλησαν κορωνοϊό και το ξεπέρασαν, δεν είναι ιός που σε κάνει ζόμπι μη αναστρέψιμο και δαγκώνεις τους άλλους, έλεος πια με την βλακεία!

  2. Τελικα αυτη η ρατσα , η οποια ζει εκατονταδες χρονια τωρα παρασιτικα εις βαρος αλλων λαων, εχει μια παραξενη και διαστροφικη εμμονη με το αιμα και τον θανατο…..Και τσοντα που λεει ο λογος να τους βαλεις να φτιαξουν, αιματα χατζαρες και πεθαμενους θα δειχνει…..

  3. ΠΑΡΟΤΙ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΙΚΑ ΚΑΚΟΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  4. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΡΑΤΕ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΝΙΝΖΑ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑΛΙΕΣ

  5. Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟ 74 ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΜΕΡ ΒΡΥΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΜΑΗΛ ΠΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

Comments are closed.