Τους 7.000 έφτασαν οι λ@θραίοι που έχουν μπει ήδη στη νέα δομή, στο “Καρά Τεπέ” της Μυτιλήνης…

Κοινοποίηση:
12

Άλλοι 2.000 περίπου λ@θρομετανάστες μπήκαν στη νέα δομή του Καρά Τεπέ από το πρωί. 7.000 έχουν μπει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.

Κατά τον υγειονομικό έλεγχο που γίνεται σε όσους εισέρχονται στη δομή, προέκυψαν συνολικά μέχρι σήμερα 174 κρούσματα της νόσου του κορονοϊού. Στο σύνολο τους τέθηκαν σε υγειονομική απομόνωση σε ειδικό χώρο ο οποίος έχει δημιουργηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Θα γεμίσουν την θάλασσα σκατό , κάτουρα και σκουπίδια .
    Ιδανικό μέρος να πάρει γαλάζια σημαία .

  2. η απορια ειναι αλλη .,.,.

    που βρισκονται οι υπολοιποι 6500 λαθροπιθηκοι που εφυγαν απο Μορια ?

    οεοοοοο !!

  3. Τελικά η γη είναι ένα μεγάλο κωλοχανειο !!Υπαρχουν πέντε έξι μαλάκες οι οποίοι παίζουν πολεμάνε και τα βρίσκουν μεταξύ τους κι οι τύχες μας εξαρτώνται από αυτούς χωρίς καν να μπορούμε να αντιδράσουμε.
    Αν εμείς οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαμε την δύναμη μας θα τους ξεσκιζαμε.
    Αυτό φοβούνται αυτοί που είναι πάνω απ’ αυτούς και θέλουν να μας φιμωσουν.
    Αλλά δυστυχώς είμαστε κινούμενα ηλεκτρικά φορτία σε διάφορους προσανατολισμούς και αναζητούμε τον μαγνήτη που θα μας ενώσει όλους ανεξαιρέτως ,κι αυτός δεν μπορεί να είναι πάρα ένας θεόσταλτος ηγέτης που όμως θα πρέπει να είμαστε σε θέση να τον αναγνωρίσουμε.

  4. Το ονομα καρα τρπε υπαρχει για ενα αγνωστο λογο πολλα μα παρα πολλα χρονια στη περιοχη
    Το προβλημα δεν ειναι το ονομα σλλα οτι υπαρχουν τοννοι βρωμιας κοπρανων σκουπιδιων στην ευρυτερη περιοχη απο τους λαθροπιθηκους ακλα και μολυσμενους χιμπατζηδες
    Το νησι χρριαζεται ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΟΜΗ οπου οποιος μπαινει θα βγαινει δυσκολα

    1. Είμαι από μυτηληνη και ξέρω από καλό λάδι. Μπολιασμενο με ασιατική και αφρικανική κοπρια και ποτισμένο με γαργάρο κίτρινο νεράκι απευθείας από τον υδροφορο ορίζοντα. Καλή ορεξη

  5. ΕΞΑΠΙΝΗΣ πιάστηκε η Τουρκία, η οποία δεν περίμενε την παραίτηση του Σύρου πρωθυπουργού, Φαγέζ αλ-Σάρατζ.
    Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ από την είδηση ότι η κυβέρνηση του συμμάχου της, του πρωθυπουργού Φάγεζ αλ-Σάρατζ, θέλει να παραιτηθεί τον ερχόμενο μήνα.

  6. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο “ΙΑΝΟΣ” ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

  7. Ελληνικο ονομα δε μπορουμε να δωσουμε στο ΚΑΡΑ ΤΕΚΕ ΤΕΠΕ ΤΟΥΠΕ ΚΟΥΠΕΠΕ???Οι τουρκοι αλλαξαν ολα τα ελληνικα ονοματα στις πολεις τους ,εμεις τι περιμενουμε ? εκτος και αν στο μελλoν γινουν παλι τουρκικα ,οποτε δε χρειαζεται να αλλαξουμε τις ονομασιες.

Comments are closed.