Τους ρεζίλεψε ζωντανά στον “αέρα” τους “ειδικούς” ο Έλληνας πρόξενος στην Μποτσουάνα: «Εμβολιασμένοι έφεραν την μετάλλαξη» – Δείτε τι έλεγαν

Κοινοποίηση:
airport_covid_people_art

Ρεζιλεύονται δημοσίως «ειδικοί» και γενικώς άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική και από βγαίνουν στα κανάλια για να υποστηρίξουν το αφήγημα της κυβέρνησης.
Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι «εργαστήρι μεταλλάξεων» και στη συνέχεια τους χαρακτήρισε ως «ανεύθυνους» και «επικίνδυνους» και φυσικά τους κατηγόρησε για την δημιουργία της μετάλλαξης Όμικρον.
Παρόλα αυτά το «χαστούκι» ήταν άμεσα και ήρθε από τον Επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στην Μποτσουάνα, Γεράσιμο Σιούτα, ο οποίος υποστήριξε ότι η μετάλλαξη ήρθε στη χώρα από «εμβολιασμένους διπλωμάτες».

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ειδικά εδώ στην χώρα. Οι 4 διπλωμάτες ήδη είχαν φύγει από τη χώρα όταν το συζητήσαμε», δήλωσε ο κ. Σιούτας.
«Στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται η χώρα, αλλά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την Ασία και συγκεκριμένα από την Κίνα, δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί από την κυβέρνηση», ανέφερε.

 

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση πως η παραλλαγή Όμικρον δεν δημιουργήθηκε στην χώρα, αλλά την έφεραν οι εμβολιασμένοι διπλωμάτες, απλά εκεί ταυτοποιήθηκε «δεν έγινε η μετάλλαξη στην Μποτσουάνα, αλλά την έφεραν οι διπλωμάτες, οι οποίοι ήταν ήδη εμβολιασμένοι».
«Όποιος μπαίνει στη χώρα γίνεται τεστ. Η Μποτσουάνα θέλει να έχει την ευθύνη γι’ αυτό γίνονται PCR και rapid tests», σημείωσε ο κ. Σιούτας.
«Χθες ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν άλλοι 15 οι οποίοι είναι θετικοί στην Όμικρον, αλλά δεν έχουν σχέση με την τοποθεσία που βρίσκονταν οι διπλωμάτες», τόνισε.

«Εμείς έχουμε κάθε εβδομάδα στατιστικά», δήλωσε για την καταγραφή των κρουσμάτων στη χώρα.

«Τα εμβόλια έφτασαν τον Ιούλιο εδώ», κατέληξε σχολιάζοντας την καθυστερημένη άφιξη των εμβολίων στη χώρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο… ΤΣΑΤΣ@ΠΟΥΛΟΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΑΓΓΟΎΡΙΑ?? ΤΡΑΒΆ ΡΕ ΤΣ@ΤΣΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ, ΑΦΘΟΝΟΎΝ ΕΚΕΊ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΠΟΥΘΕΝΆ! ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ Ο ΤΣ@ΤΣΟ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΆΚΡΗ ΜΕΤΆ!

  2. Ούτε καν τα διαβάζω. Η μετάλλαξη είναι απλά ένα καινούργιο στέλεχος. Τόσο πολύ λέτε να γουστάρει η ακίδα του κορωνοϊού να μεταλλάσσεται ενώπιον Χριστουγέννων;;

  3. Παντού στήν Ευρώπη χτυπούν τά κουδουνάκια κινδύνου γιά τήν μετάλλαξη Ομικρον.Ο πρόεδρος τής παγκοσμίας ιατρικής ένωσης ό Γερμανός Φράνκ Ούλριχ Μοντγκόμερι συγκρίνει τόν ιό Ομικρον μέ τήν νόσο τού έμπολα.
    Νότια Αφρική.Ελαφρές οί πορείες τών ασθενών μέ τόν ιό Ομικρον.Η πρόεδρος τού ιατρικού συλλόγου South African Medical Association (SAMA) Δρ.Angelique Coetzee δήλωσε στό αγγλικό κανάλι BBC ότι όλα τα διαπιστωμένα κρούσματα στήν χώρα της δέν είναι σοβαρά.”Οί ασθενείς παραπονούνται γιά πόνους σέ όλο τό σώμα καί είναι υπερβολικά κουρασμένοι”Ολοι οί ασθενείς είναι νέοι καί δέν εισήχθησαν σέ νοσοκομεία,καί οπως δήλωσε στό ρωσικό κανάλι Sputnik πρόκειται γιά ήπιες ασθένειες.Η Δρ.Coetzee δήλωσε ότι δύο δωδεκαδες ασθενεία από τό ιατρίο της στήν Πρετόρια εξετάστηκαν θετικοί μέ τήν μεταλλαγή Ομικρον.Τά συμπτώματα είναι ασυνήθιστα αλλά ήπια.Οί ασθενείς είναι νέου καί αισθάνονται πολύ κουρασμένοι.
    ΠΟΥ:Ο ίός Ομικρον είναι απειλητικός.
    Γιάννης Λάκων

  4. Τσατσοπουλε πόσο!!!!!!!!!! μαλακά είσαι, και η υπόλοιπη δεν εξαιρούνται

  5. Πάντως εγώ προσπαθώ εδώ και κάνα 2ωρο να δηλώσω το ΑΡΝΗΤΙΚΌ αποτέλεσμα rapid test και η ΕΡΓΑΝΗ του κ. Πιερρακάκη, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ!!!!Η Ελλάδα 2.0 σας μάρανε λαμόγια!!!Εκτός και αν το κάνετε επίτηδες..!!!Όπως και να έχει, την ψήφο μου και όχι μόνο, θα την πάρει ο ΧΙΟΣ!!!!

  6. Ρητορικό ερώτημα : Για ποιό λόγο η Ελλάδα πρέπει να ξοδεύει χρήματα για να έχει πρεσβεία στην Μποτσουάνα ή στην κάθε Μποτσουάνα και Μπανανία αυτής της γης ;

    1. Γιατι στην Μποτσουανα υπαρχει σημαντικος αριθμος Ελληνων που ζουν εκει . Εχουν μαλιστα και σχολειο που διδασκει Ελληνικα . Επισεις ολες οι χωρες του κοσμου ανοιγουν προξενεια οπου υπαρχουν ομοεθνης τους και οπου υπαρχουν ανταλλαγες δραστηριοτητων (εθνικων και επιχειρηματικων ) . Συνεπως προξενεια βρισκονται σε καθε χωρα για να διασφαλιζουν τα συμφεροντα του Κρατους και των Ελληνων που ζουν εκει.

      1. Καλοπροαίρετα : Το ελληνικό κράτος δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων στην ίδια την χώρα τους θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα 100 -150 Ελληνων στη Μποτσουάνα ( και με τι κόστος) ; Όσο για τις εμπορικές σχέσεις μας με την … Μποτσουάνα τι να πω ;

  7. Α ρε τατσοπουλε ανωμαλε επρεπε να φας τις σφαλιαρες σου τοτε στη βουλη αλλα σε υπερασπιστηκε ο πυρρος δημας βλεπεις.
    Θα τοχες βουλωσει απο τοτε αλλα δεν εγινε.
    Και μας ειχες φλομωσει με μπαρουφες για την επανασταση εσυ και ο αλλος ο βερεμης οτι δεν υπηρχε κρυφο σχολειο και αλλα πολλα.

  8. Διαβαζοντας για τους εκλεκτους πανελιστες του συστηματος που ο ενας διαγωνιζεται τον αλλο σε υβρεις απειλες και τρομο, με πιανει μια αηδια και ενα αισθημα οργης για την καταντια μας να τους ανεχομαστε.

  9. Τί να πρωτογραψεις εδώ?.. Λοιπόν, αυτή η ιστορία του covid δέν πρόκειται να τελειώσει! “ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΈΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ”!
    Ό ιός, είναι στρατιωτικό προϊόν. Διαθέτει μηχανισμούς άμυνας πού δεν βρίσκονται σε φυσιολογικούς ιούς… Αυτές οι “επιστημονικές Μπαρούφες” ότι τελειώνει ο ιός με εμβόλια,με αφήνει άναυδο!!
    Ο στρατιωτικής τεχνολογιας ιός τού Covid, διαθέτει εκατομμύρια αλληλουχίες DNA ώστε όταν “ανιχνεύει” τά αντισώματα πού τον απειλούν, μεταλλάσσεται!
    Μπορεί μεσα στην μοριακή δομή,να έχει προσαρμοσθεί -με τη βοήθεια τής genetic engineering- καί μηχανισμός πού τον ωθεί σε “reset” ή νά ανιχνεύει όργανα στόχους!!
    Παράδειγμα είναι πχ.. τά παιδιά: οι μοριακές μεμβράνες των αεροφορων οδών τους, είναι πολύ πιό ενεργές από τούς ενήλικες, πού παράγουν παράγοντες I interferons, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνοται πολύ πιό γρήγορα στον ιό καί στις συνέπειες πού αυτός προκαλεί! Όμως ό ιός, όταν διαπιστώνει κάτι τέτοιο, αναπτύσσει άμυνα παράγοντας περισσότερες πρωτεϊνικές αλληλουχίες που προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.
    Αυτή η διαδικασία στους φυσιολογικούς ιούς, είναι πολύ πιο αργή!
    Για να μην λέω πολλά, Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΌΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
    Αν καί δεν με χωνεύετε γιατί “σάς την χώνομαι..”, διαθέτω πολύ περισσότερες γνώσεις από τον μέσο άνθρωπο..
    Οί απαντήσεις πού ζητάτε,δεν μπορούν να σάς δοθούν από Καθηγητές Ιατρικής μόνον…
    Χρειάζεστε Μοριακή Βιολογία καί Γενετική Μηχανική. Μιλάμε για έναν ιό ό οποίος φέρεται σάν πολύ έξυπνο data virus!!
    Επιπλέον, θά κάνετε εμβόλιο συνεχώς!!
    Συνηθειστε το. Τά εμβόλια δεν είναι άχρηστα.. Η δύναμη τού ιού,τα κάνει να φαίνονται άχρηστα!
    Οί μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες, κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες σέ γρήγορα διαστήματα χωρίς επαρκή δεδομένα τά οποία αλλάζουν συνέχεια!
    Γιατί τά νουκλεοτίδια τών γονιδίων, μεταφερουν πολυ-λειτουργικες πληροφορίες με ιδιαίτερες ικανότητες που ΔΕΝ βλέπουμε σε άλλους ιούς καί δεν ξέρουμε τί ακριβώς λειτουργία επιτελούν!!!
    Έτσι, υπάρχει ικανό ποσοστό αποτυχιών καί απρόοπτα.
    Μεγάλος Αγιασμός κάθε ημέρα,δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!
    Φιλικά,

    1. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες!!!! Λες ότι έχεις περισσότερες γνώσεις από τον μέσο άνθρωπο και ότι είναι πολλαπλά επιστημονικό το ζήτημα. Μήπως γνωρίζεις αν και άλλοι άνθρωποι παγκοσμίως έχουν τέτοιες εξηγήσεις και αν τις έχουν ανακοινώσει ποτέ?? Μήπως όμως τα εμβόλια, που μπορεί να μην είναι τελικά εμβόλια με την μέχρι τώρα έννοια του όρου και είναι και πειραματικά, πέραν από την δημιουργία των αντισωμάτων δρουν και με άλλο τρόπο πχ βλαπτικά, αφού εφοδιάζουν με ξένο γενετικό υλικό τα κύτταρα, και αυτό ίσως να βλάπτει την φυσιολογική λειτουργία του κυττάρου και να προκαεί βλάβες με τις πρωτείνες του ιού που συνεχώς παράγει ?Κάπου δηλαδή ομοιάζει η δράση του ιού με την δράση των πρωτεινών που παρήχθησαν από τα”εμβόλια”. Είναι πια γεγονός αποδεδειγμένο ότι τα σκευάσματα αυτά προκαλούν θανάτους και βλάβες !!!!!

    2. Επειδή τό θέμα είναι τεράστιο καί πολλά τά φράγκα νά ζητήσεις 3€ ανά τρολλιά καί όχι 60-70 λεπτά πού δίνουν. Αλλιώς σέ πιάνουν κορόιδο..!

  10. Βρε-βρε, κι έλεγα κι εγώ πού είναι αυτή η ψυχή, ο προμάχος του συστήματος σαπίλας που είχε διακορεύσει το μισό Λεκανοπέδιο, ε, ναι, ανταμείβεται με μια προξενική θέση να κάνει διακοπές 1-2 χρόνια και να επανέλθει όταν του πούνε. Σαν έναν άλλο ηθοποιό (ναι, ξέρω, ο Τσατσόπουλος προβάλεται ως συγγραφέας, αλλά κι αυτός ηθοποιός είναι), τον Μανιάτη, που είχαμε στείλει πρόξενο στο Αφγανιστάν για να μελετήσει τα γαμικά ήθη του τόπου.

    Καλή Μποτσουάνα, Πετράν, έχεις πάει μπροστά στη ζωή σου!

Comments are closed.