Τους ρεζίλεψαν! Έδωσαν πόνο οι Active Member για το φαγοπότι στο Προεδρικό Μέγαρο: «Σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες -Δεν αντέχεται τόση βρώμα»

Κοινοποίηση:
μμμμμμμ

Την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές και διάφοροι άλλοι προσκεκλημένοι, όπως ο Σωτήρης Τσιόδρας, σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το γνωστό συγκρότημα Active Member.

Οι Αctive Member δημοσίευσαν μια φωτογραφία από την δεξίωση με τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι φορούν μάσκα.

Στην φωτογραφία αναφέρεται «σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες. Δεν αντέχεται τόση βρώμα». Ενώ προσθέτουν και τη λεζάντα «η μπόχα των κάλπηδων».

 

 

Αυτό δεν είναι το πρώτο πολιτικό σχόλιο που κάνουν οι Active Member τον τελευταίο καιρό, καθώς έχουν πάρει σαφέστατη θέση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

«Κι επειδή το πράγμα γίνεται τόσο διχαστικό θέλω να κάνω την εξής δήλωση: Αν δεν με αφήνετε να δουλέψω, να ταξιδέψω, να ψυχαγωγηθώ, να ζήσω γενικά επειδή είμαι και θα παραμείνω ανεμβολίαστος (με οποιοδήποτε κόστος) ξέρω ακριβώς τι θα κάνω και έχω τα άντερα να το κάνω. 

Λοιπόν επειδή τα πράγματα είναι απλά, πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους “τρελούς” απέναντι σας και δεν νομίζω να σας αφήσουν να χαρείτε τα προνόμια που σας δίνονται φίλτατοι παραχωρητές και άμοιροι γείτονες μας», είχαν γράψει πρόσφατα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. μεγαλη αληθεια. το μαγαζι θα ηταν χαβουζα
    τοσα σκατ@ μαζεμενα ουτε σε βιολογικο καθαρισμο

  2. οι active member ειναι ενα συγκροτημα που ακουω απο παλια με τα περισσοτερα των τραγουδιων τους να προσπαθουν να περασουν συνεχεια μηνυματα και παλι μπραβο για την τοποθετηση τους σχετικα με τα θανατηφορα εμβολια

  3. Ο μόνος καλλιτέχνης που έχει αντιδρασει σε αυτα που συμβαίνουν με την ψευτοπανδημια. Ελπίζω να μην εισχωρήσει σε κάποιο κόμμα και να είναι αγνές οι προθέσεις του.

  4. Κορυφαίοι! Μια μεγάλη αλήθεια σε μόνο τόσες λίγες λέξεις….

Comments are closed.