Τους ξεφτίλισε ο μάγκας στη γερμανική Βουλή! Ακούστε την ομιλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koniger

Μια ασυνήθιστη εισαγωγή επέλεξε στην ομιλία του στο κοινοβούλιο Brandenburg,  ο βουλευτής του κόμματος Alternative for Germany (AfD) Stefen Königer, για το νομοσχέδιο του Κόμματος των Πρασίνων “εκστρατεία για την αποδοχή του φύλου και της σεξουαλικής ποικιλομορφίας, της αυτοδιάθεσης και κατά της ομοφοβίας και των τρανς”.

Ο Koniger επιδιώκοντας να ειρωνευτεί την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ άρχισε ως εξής την ομιλία του «Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι … Αγαπητοί ομοφυλόφιλοι, αγαπητές λεσβίες, αγαπητές ανδρογύνες, αγαπητοί αμφιφυλόφιλοι …» συνεχίζοντας με ένα ακόμη λεπτό χαιρετισμών, συμπεριλαμβανομένων των « τρανς-ανδρών… των τρανς -γυναικών… και των τρανς-

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από ομιλία του βουλευτή σχεδόν από το 2016 -17 αν δεν κάνω λάθος και είχε γίνει χαμός με αυτό τόσο στο youtube όσο και στην γερμανική κοινή γνώμη …Όλα τα λεφτά ειναι στο 1.12 λεπτό και στο τέλος…….. Ο συγκεκριμένος δε βουλευτής έχει κάνει και άλλες παρόμοιες ομιλίες με έξυπνο και αποστομωτικό χιούμορ…….

  2. Μετά τόν θρυλικό χαιρετισμό του βουλευτή του κόμματος Εναλλακτική για τήν Γερμανία -AfD-Στέφεν Κένιγκερ στό τοπικό κοινοβούλειο τού Βραδενβούργου οί ΛΟΑΤΚΙ δήλωσαν ότι στήν Γερμανία ζούν 60 διαφορετικά φύλα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.