Τους έγραψε όλους και πήγε διακοπές με την σύντροφό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
δδδδδδδδδδδδ

Χαμός γίνεται στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραβίασε τα μέτρα για τον κορονοϊό και πήγε ταξίδι με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ προκειμένου να γιορτάσουν τα 27α γενέθλιά της.

 

Όπως αναφέρει η dailymail, ο σταρ της Γιουβέντους είναι «υπό διερεύνηση» καθώς φαίνεται πως πέρασε 2 ημέρες σε χειμερινό θέρετρο του Courmayer, το οποίο βρίσκεται περίπου 150 χλμ μακριά από το Τορίνο. Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε τα όρια μεταξύ Piedmont και Valle D’Aosta και αυτό είναι παράνομο καθώς στην Ιταλία ισχύει ακόμη η απαγόρευση μετακίνησης από μία περιφέρεια σε άλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport, έμειναν σε ένα ξενοδοχείο που ήταν επίσημα κλειστό, ενώ σε βίντεο φαίνεται να κάνουν και snowmobile. Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ζευγάρι δεν έχει επιβληθεί προς το παρόν πρόστιμο, ενώ το βίντεο που τους δείχνει στο θέρετρο, κατέβηκε από τα social media.

Το ζευγάρι έχει ήδη επιστρέψει στο Τορίνο, ενώ το πρόστιμο με το οποίο είναι αντιμέτωπος ο Ρονάλντο για την παραβίαση του μέτρου της μετακίνησης ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Στην Ιταλία η απαγόρευση της μετακίνησης από πόλη σε πόλη ισχύει με τις 15 Φεβρουαρίου κι γίνεται εξαίρεση μόνο όταν πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους, θέμα υγείας ή κάτι εξαιρετικά επείγον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: