Τον… χαβά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρά το κράξιμο! Φωτογραφίζεται με τη γκόμεν@ στο Ντουμπάι… [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
tsitsipas-australian-open-2020-monday-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν «μασάει» από το κράξιμο. Έτσι, μετά τις διαδοχικές απαντήσεις που έδωσε σε όλους αυτούς που τον επέκριναν, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το Ντουμπάι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ζούμε το “ΛΥΚΟΦΩΣ” των ειδώλων. Σε μερικά χρόνια κανείς δεν θα ασχολείται μαζί τους. Ακόμη και τα ζώα ξυπνάνε με τον καιρό.

  2. 🧐Ποιος είναι αυτός ρε σεις;;;;
    Είναι αυτός που παίζει μαζί με τον Τσάκι Τσαν στη ταινία ”Ο Κινέζος θα σφυρίξει τρεις φορές” ;;;;

  3. Τσιτσιπά έλα εδώ στην Αυστραλία για τένις να στον φορέσουμε κατευθείαν.Δεν θα σου βάλουμε καν σάλιο.

  4. Το θέμα του συγκεκριμένου Καραγκιόζη δεν αφορά εμάς αλλά αφορά τους μαλάκες στο instagram που παρακαλάνε σαν ηλίθιοι το κάθε καρναβάλι και την κάθε πόρνη να ανεβάσουνε φωτογραφίες ώστε να παρουσιάσουν τα γούστα που βγάζουν…

  5. Δεν θα ασχολούνταν κανείς μαζί του εάν δεν μας κουνάγε το δάχτυλο για την μάσκα. Είναι άκρως υποκριτικό να συμβουλεύεις μέσω μιας διαφήμισης για κάτι το οποίο ουσιαστικά εσύ ο ίδιος αρνησε με τις πράξεις σου.

  6. Απο την επιδειξη ταυτοτητας για να μπει στο σπιτι του σε λεφτα, γκομενες, αυτοκινητα, χλιδη, τηλεορασεις, ιντερνετ, συνεντευξεις, κλπ, κλπ, κλπ…… Καβαλισε και εσυ ενα καλαμι…..Μπορεις…….

  7. Ολοι πεσατε να τον φατε,να προσεχετε να μην το ματιασετε,ο ανθρωπος τα νειατα του χαιρετε,κακο ειναι? να κατσει στην ελλαδα τι να κανει! να τον φαει η μιζερια? η ζηλεια ορισμενων δεν εχει ορια,εγινε αρρωστεια,οπως λεει και παροιμια ” απο την ζηλεια ,ο τυφλος βλεπει και ο κουφος ακουει¨.

    1. Δεν είναι θέμα ζήλειας,είναι θέμα άνισης μεταχείρισης!Αυτός ταξιδεύει(νομότυπα βεβαίως!) στα πέρατα του κόσμου και άλλοι είναι κλειδωμένοι ελέω λόκνταουν σε διαμερίσματα δύο και τριών δωματίων.Ό,τι είναι νόμιμο,όμως,δεν είναι και ηθικό…

    2. Ενα κακομαθημενο τσογλανι ειναι ρε μλακα

  8. Φωτογραφιζεται στο Ντουμπαι κ γραφει λεζαντα “να σ αρεσουν τα απλα”…

  9. Τέτοια πρότυπα θέλετε όμως.. τέτοια ταίζετε τα παιδιά μας. Εχουμε γεμίσει influencers και ψευτοείδωλα.. Σας χαλάνε οι άγιοι και ο Κύριός μας που είναι το απόλυτο πρότυπο.. Πάρτε τώρα ξυλοδαρμούς, βία, ναρκωτικά, ανθελληνισμό και νεοταξική σαπίλα και μη μιλάτε καθόλου.. Κάθε μέρα πρέπει να τρώτε ξύλο μέχρι να συνέλθετε και να καταλάβετε ότι τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από πνευματική τροφή και Χριστό και όχι από Τσιτσιπάδες και Ξετσιπωτες…. (δε με πειράζει που κόβετε κάποια σχόλιά μου αλλά σας παρακαλώ θερμά αυτό να το αναρτήσετε)

Comments are closed.