Τον φοβούνται ακόμα και τώρα! Όταν ο Ντόναλντ Τράμπ μίλησε κατά της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τραμπ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μόνο και μόνο από την αντιμετώπιση των καναλιών όπου απ’ την πρώτη εκλογή Τραμπ τον παρουσίαζαν σαν δικτάτορα.χωρις καν να δουν το έργο του.σε αντίθεση με τον Μπάιντεν όπου όλοι οι ανώμαλοι του Hollywood και όχι μόνο τον δέχτηκαν με ανοικτές αγκαλιές μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και γιατί όλοι αυτοί τελικά έτρεμαν τον TRUMP.

  2. Ο ξεμωραμενος παππουλης των ΗΠΑ, οπως και οι προκατοχοι του, εκτος Τραμπ, με τις ενεργειες του παει να αναψει φωτια σ’ ολο τον κοσμο!!!!!!! Επεμβαινει σε χωρα που εινα μιλια μακρυα και θελει να την ενταξει στο ΝΑΤΟ μεσα στα μουτρα της Ρωσιας και απειλει την Ρωσια να παρει τον στρατο της απο τα συνορα με την Ουκρανια!!!!!! Δηλαδη λενε στους Ρωσους τι να κανουν στην αυλη τους!!!!!! Τρελα πραγματα!!!!!! Σαν τους Τουρκους που εχουν απεναντι στα νησια μας την 4η στρατεια και αποβατικο στολο και λενε στην Ελλαδα να παρει τον στρατο απο τα νησια!!!!!!! Δεν τους φθανει που ριμαξαν το Ιρακ και την Συρια και την Σερβια παλαιοτερα κλπ κλπ, τωρα παλι ανακατευονται εκει που δεν πρεπει!!!!!! Μονο που η Ρωσια δεν ειναι Ιρακ, ουτε Συρια, αυτο να σκεφτουν!!!!!!!! Το Συμφωνο της Βαρσοβιας διαλυθηκε προ πολλου, να διαλυθει και το ΝΑΤΟ!!!!!!!!

  3. Κανεις δεν ασχολείται με τον τουρκοτραμπ, εκτος απο το γιάννη βλάκων και όσους πληρώνονται για να τον διαφημίσουν

  4. O κωλόγερος μέ τήν πάρκισον ό τρεμούλης μόλις πρόεδρος θέλει νά αρχίσει πόλεμο στήν Ουκρανία.Ο νόμιμος πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ δέν έκανε ούτε μία ημέρα πόλεμο.
    Γιάννης Λάκων

    1. Ανοησίες ενος ναζιστή και άρα ενος μη-Ελληνα. Βλάκων, τραβα τουρκία να σωθείς γιατι στην Ελλάδα δεν έχεις μέλλον, τους προδότες χιτλερικους τους κρεμάμε

      1. Ανοησιες ενος σταλινοφασιστα και αρα ενος μη-Ελληνα.Τραβα Πακισταν να σωθεις γιατι στην Ελλαδα δεν εχεις μελλον,τους προδοτες τους σταλινικους τους κρεμαμε.

      2. Πολλοί έχουν βοθρολύματα για φαιά ουσία, τωρα είμαι σίγουρος.

Comments are closed.