Τον «τελείωσε» κι έσωσε την Ευρώπη η ΑΕΚ! Με γκολ του αρχηγού της Πέτρου Μάνταλουη «Ένωση» επικράτησε του Παναθηναϊκού (0-1) και σφράγισε το ευρωπαϊκό της εισιτήριο

Κοινοποίηση:
5299072

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης περιόδου «τσέκαρε» και μαθηματικά η ΑΕΚ δύο «στροφές πριν την ολοκλήρωση των πλέι – οφ.
Η «Ένωση» επιβλήθηκε στο ντέρμπι της τέταρτης θέσης του Παναθηναϊκού με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κι έσωσε το ευρωπαϊκό της γόητρο οδηγώντας τους «πράσινους» στην … απόλυτη καταστροφή.


Κι αυτό διότι οι «κιτρινόμαυροι» αποσπάστηκαν έξι βαθμούς από τους «πράσινους (σ.σ. 58 έναντι 52), γεγονός το οποίο τους χαρίζει οριστικά το ευρωπαϊκό διαβατήριο.
Το … κακό για τη ομάδα του Μπόλονι είναι πολλαπλό, διότι στο 95’ σκόρπισε και τις τελευταίες αμυδρές του ελπίδες , χάνοντας πέναλτι με τον Μακέντα (σ.σ. ο οποίος και το είχε κερδίσει σε ανατροπή του από τον Νελντετσιάνου) , με τον Ιταλό φορ να σημαδεύει το δοκάρι του Τσιντώτα.
Το γκολ, που χάρισε την πολύ σημαντική νίκη στον «Δικέφαλο» το πέτυχε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος στο 50’.
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία ευκαιριών με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Σβάρνα στο 75΄αλλά λίγο έλειψε να το πληρώσουν στις καθυστερήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: