Τον πονούσε αφόρητα η κοιλιά του και ήπιε νερό με μαγειρική σόδα – Το αποτέλεσμα; Δε θα το φαντάζεστε!

Κοινοποίηση:
mageiriki_soda_nero_koilia

Απίστευτο ήταν το αποτέλεσμα σε έναν άνδρα, που ένιωθε την κοιλιά του να πονά αφόρητα, πίνοντας νερό με μαγειρική σόδα, θεωρώντας πως άξιζε να προχωρήσει σε αυτή τη δοκιμή.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, άλλωστε, ότι η μαγειρική σόδα είναι ένα… σωτήριο υλικό για πολλούς σκοπούς. Αυτός της υγείας είναι ακόμη ένας, με την ίδια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καούρα, τη δυσπεψία, ακόμα και για τα έλκη.

Ο πιο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για ανακούφιση από την περιστασιακή καούρα και τη δυσπεψία είναι να ανακατεύετε μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε μισό φλιτζάνι νερό και να το πιείτε το μία ή δύο ώρες μετά το φαγητό.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να εξουδετερώσει τον πόνο από το στομάχι στο δωδεκαδακτυλικό έλκος, την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τη διαφραγματοκήλη και άλλες συνθήκες που προκαλούν παλινδρόμηση γαστρικών οξέων.

Τα έλκη δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζετε χρόνια με μαγειρική σόδα. Το όξινο ανθρακικό νάτριο μπορεί να προκαλέσει το στομάχι να παράγει περισσότερο οξύ, το οποίο μερικές φορές χειροτερεύει την κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: