Τον έκοψαν γιατί έλεγε την αλήθεια! Δείτε το βίντεο με τις αλήθειες ενός νεαρού Έλληνα που δεν άντεξαν οι Ευρωπαίοι (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
μπαμπης

Ένας νεαρός Έλληνας βρέθηκε στην Ευρωβουλή και θέλησε να πει τις δικές του “αλήθειες” στους Ευρωπαίους και να διατυπώσει τις απορίες του για την ευρωπαϊκή πολιτική στην οικονομία αλλά και στη μετανάστευση. Λόγια που σίγουρα δεν άρεσαν στους υπεύθυνους και γι’ αυτό δεν τον άφησαν ποτέ να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Ο συγκεκριμένος είναι φοιτητης νομικής και είναι μέλος της δαπ. Οπότε τζάμπα πουλάει σανο

  2. Τετοια παλλικαρια σαν αυτο θελουμε στην επομενη Βουλη !

  3. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΠΑΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

  4. αυτο το βιντεο ομως τα μπουρδελοκαναλα δεν το δειχνουν μας εχουν φλωμωσει με τουρκικα εργα με παιχνδιδια μαλακιες μα μοδα και ενα σωρο σκουπιδια που δειχνουν ολη μερα αυτο που πρεπει να φανει το θαβουν τα λαμογια

    1. Και με τα εμβόλια φίλε. Σε ποιό σοβαρό κράτος ασχολούνται όλη την ημέρα τα κανάλια και τα δελτία ειδήσεων μόνο με αυτό το φαρμάκι; Σε καμία μόνο στην Πατρίδα μας που τα ανδρίκελα που την κυβερνούν την έχουν καταντήσει παγκόσμιο περύγελο.

  5. Μπράβο του!!!! Τελικά υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα.

  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ

  7. Μπράβο ρε λεβεντιά . Ελληνας με αξίες !!!!!

  8. τα σημερινα κουμουνια θα ειναι οι αυριανοι φασηστεσ και εγκληματιεσ πολεμου,,,

  9. Το ερπετοειδες χτυπησε πιο ακαριαια και απο βασιλικη κομπρα και τον σταματησε πρν τους ξεφτιλισει.

  10. Η Γερμανική φυλή λειτουργούσε ανέκαθεν επιθετικά και ευθύνεται για όλα τα κακά που μας έχουν βρει. Η πρόεδρος λειτούργησε ακαριαία και σταμάτησε την συζήτηση.

  11. Τώρα θά μάθουμε τί κουμάσια καί τί καθίκια είναι οί Ευρωπαίοι;Η χώρα μας δέν έχει δεί ποτέ καλό από τούς Ευρωπαίους.
    Ο προφητικός Μάνος Χατζιδάκις
    “Κοιτάξτε,ετοιμαζόμαστε γιά μία άλλου είδους σκλαβιάς τώρα.Η Ευρωπαική Ενότητα τί νομίζετε ότι είναι;Είμαστε πραγματικά ένα κράτος μέ δύναμη ώστε νά μπορέσουμε νά επιβάλλουμε τίς απόψεις μας; Θά γίνουμε μία επαρχία στήν οποία θά μάς διοικεί ή Ευρώπη”.
    Ο εθνοπροδότης “Η Κύπρος κείται μακράν”Κώστας Καραμανλής
    “Εγώ σάς έβαλα στήν Ευρώπη,εσείς τώρα μάθετε νά κολυμπάτε”.
    Γιάννης Λάκων

    1. Κι έπρεπε βέβαια νά συμπληρώσει:
      Θυμάστε τούς ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ πού σάς σκοτώνανε καί σάς σφάζανε μέ τούς χειρότερους δυνατούς τρόπους ; Έ , εγώ σάς τούς έβαλα μέσα στήν βουλή , ώστε νά σάς κυβερνάνε καί – ΚΥΡΙΩΣ – αυτοί . Εσείς τώρα , μάθετε νά (κυβερνιέστε καί νά) ζείτε μ’ αυτούς !!!…

  12. Ο μικρος ειναι φασιστας και πρεπει να θανατωθει για παραδειγματισμο.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ……ΞΥΠΝΗΣΤΕ………ΖΩΑ , ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ

  13. Οσο και να ζορίζονται η φυλή των Ελλήνων θα υπάρχει για πάντα…δείτε την ιστορία η οποία μας διδάσκει σε ολα αυτα τα χρόνια…ο ελλην ζει για πάντα..

  14. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑ ΡΕ!!!! ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΆ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!

  15. Ταυτίζομαι απόλυτα με αυτά που είπε ακόμα και στο σημείο που τον λογοκριναν. Σε βάθος εικοσαετίας δε θα υπάρχουμε, θα είμαστε ένας πολιτισμός που θα περιγράφεται σε βιβλίο της βιβλιοθήκης των γενοκτονων μας. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά συμπατριώτες μου.

  16. `Ειπε ενταξει αυτο φτανει, νομιζω οτι αυτο αρκει εχουμε πει οτι…` και δεν ειπε τιποτα αλλο. Μπραβο στον νεαρο
    για το θαρρος του.

  17. Η γερμανίδα του λέει πως αυτα που είπε αρκούν (είναι αρκετά) και νομίζει πως ισχύουν αρκετά.

  18. Μπράβο στο νεαρό για την τόλμη του, τον καθαρό λόγο και τη σωστή χρήση της αγγλικής ορολογίας! Μακάρι να θεριέψουν και άλλοι νέοι μας και να αντισταθούν στο σχέδιο που εκτυλίσσεται για τον αφανισμό του Ελληνισμού – έστω και τώρα! Ποτέ δεν είναι αργά. Μπράβο που είπε αυτά που πολλοί Έλληνες σκέφτονται όμως δεν έχουν τη δύναμη να τα πουν και να τα φωνάξουν. Η ζωή επιβραβεύει τους τολμηρούς, πάντα!
    Όσο για τη Γερμανίδα, τα λέει όλα η αμηχανία της..

  19. Μπραβο…ΜΙΚΡΕ….
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εκει στο μακελιο….
    Παρτε το κειμενο του νεαρου…Αποδελτιο-ποιηστε το….Βγαλτε το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ….
    Και ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ… το στη μουρη…του αρειου παγου και του συμβουλιου επικρατειας…

  20. Και που τα είπε;;…. Θα αλλάξει τίποτα;;;;….

  21. Ειπε φτανει,νομιζω οτι αρκετα ως εδω.Δεν προλαβε να πει κατι αλλο, γιατι τα διποδα μοσχαρια απο τα εδρανα ειχαν την ιδια γνωμη με αυτη, και κανανε φασαρια

  22. Μπράβο στον Έλληνα που ξέσκισε την φασιστική σπείρα εγκληματική οργάνωση ΕΕ!!!!
    Οι αλήθειες πονούν φασίστες μισέλληνες ΕΕ που είστε κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού.
    Όλοι εσείς στην ΕΕ είστε μια σπείρα δολοφόνων εγκληματικής οργάνωσης που σκοτώνει Ελλάδα και ελληνικό λαό και είστε υπερασπιστές λαθρομεταναστών, τζαμιών, hotspot, αντιχριστανισμού, αθεΐας, διαφορετικότητας του κώλου φασίστες δολοφόνοι ΕΕ!!!!!!

  23. Μπράβο στο νεαρό! Τα είπε όλα!Εκείνη η κ@ριόλα, τι είπε, για όσους ξέρουν γερμανικά;;

Comments are closed.