Τον “έγραψε” ο ίδιος του ο πατέρας! Στην Ελλάδα για διακοπές ο Στάνλεϊ Τζόνσον, αγνοώντας τις οδηγίες του Μπορίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
epa08281646 British Prime Minister Boris Johnson speaks during a news conference inside number 10 Downing Street in London, Britain, 09 March 2020. Johnson's spokesman said both the government and Bank of England are ready to take action to bolster the economy if needed.  EPA/JASON ALDEN / POOL

Ο Μπορίς Τζόνσον μπορεί να έχει ζητήσει από τους βρετανούς πολίτες να ταξιδεύουν εκτός χώρας, μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά από ότι φαίνεται ο πρώτος που τον αγνοεί είναι ο ίδιος του ο πατέρας. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα προκειμένου να μεταβεί στη βίλα που διαθέτει στο Πήλιο και να κάνει τις διακοπές του.

Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι του στην Ελλάδα. Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει την άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

stanley

Μιλώντας από το μπαλκόνι της βίλας του, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον ανέφερε: «Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορωνοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Οι Έλληνες προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αφίξεις από τη Βρετανία, όμως χάρηκαν πολύ όταν είδαν ότι ήρθα. Το μόνο που με ρώτησαν είναι από πού ήρθα και τι έκανα, ενώ μετά που μέτρησαν τη θερμοκρασία. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή τις αερογέφυρες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από ό,τι βλέπω εδώ, η άφιξη Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο, γιατί οι Έλληνες είναι πάρα πολύ προσεκτικοί».

Το ταξίδι του πατέρα Τζόνσον δίχνει ότι είναι πιθανόν να ταξιδέψει κανείς από τη Βρετανία στην Ελλάδα, μέσω τρίτης χώρας, παραβαίνοντας στην ουσία τους κανόνες που σχεδιάστηκαν για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

View this post on Instagram

Shadowed on arrival in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Kανονικά ο Στάνλεϊ Τζόνσον έπρεπε να ονομάζεται Αλή Κεμάλ, διότι είναι εγγονός του ομωνύμου Κιρκασίου την καταγωγή και υπουργού του Μουσταφά Κεμάλ. Εδολοφονήθη το 1921. Ο υιός του Οσμάν Γούντφρεϊ, που είχε αποκτήσει με την ελβετοαγγλίδα Γούντφρεϊ, εγκαταστάθηκε στην Αγγλία και άμα τη ενηλικιώσει του υιόθετησε το πατρικό επώνυμο της Αγγλίδος γιαγιάς Τζόνσον ενώ απέβαλε το Οσμάν. Παντρεύτηκε μία Εβραία, μητέρα του Στάνλεϊ και γιαγιά του Μπόρις Αλεξάντερ.

Comments are closed.