Τον Απρίλιο η πενταμερής άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό

Κοινοποίηση:
ΟΗΕ

Από τις 27 έως τις 29 Απριλίου στη Γενεύη θα πραγματοποιηθεί η άτυπη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό. «Σε συνέχεια των διαβουλεύσεων που διεξήγαγε εκ μέρους του γγ η ανώτερη αξιωματούχος του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, τους περασμένους μήνες, ο γενικός γραμματέας προτίθεται να συγκαλέσει μία άτυπη συνάντηση 5+1 για το κυπριακό ζήτημα, στη Γενεύη της Ελβετίας, από τις 27 μέχρι τις 29 Απριλίου», ανέφερε ο εκπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Stephane Dujarric σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, «ο σκοπός της συνάντησης θα είναι να προσδιοριστεί αν υπάρχει κοινό έδαφος για να διαπραγματευτούν τα μέρη μια διαρκή λύση του κυπριακού προβλήματος, εντός ενός προβλεπτού ορίζοντα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ηττα με 4-1 προβλεπουν οι μεγαλες στοιχηματικες εταιριες. Συγκεκριμένα, τα γκολ: ηνωμένο βασίλειο 1955 1-0, Ελλας 1959 2-0 αυτογκολ, σκορερ δηθεν εθναρχης καραμανλης. Κυπρος 1960 2-1, τουρκια 1974 3-1, τουρκοκυπριοι 1983 4-1. Στανταρακι με χαμηλη αποδοση, στημένο. Μονο υψηλα εισοδήματα και πληροφορημενοι παιζουν. Οι υπολοιποι απεχουμε.

Comments are closed.