«Τομάρια καταστρέψατε την Ελλάδα»…. Γιουχαΐσματα στη γιορτή κρασιού Μεσενικόλα για τη βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Κοινοποίηση:
ΓΙΟΥΧΑ

Τεράστια γελοιοποίηση για την βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα στη γιορτή κρασιού Μεσενικόλα.

Η Ασημίνα έδωσε το παρών στη γιορτή κρασιού και ειδικότερα στην τελευταία βραδιά και στο κλείσιμο των εκδηλώσεων που προσκεκλημένος ήταν ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης με σκοπό όχι φυσικά να διασκεδάσει αλλά να κάνει δημόσιες σχέσεις και να μαζέψει κανένα ψήφο γιατί όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει και θα αφήσει την καρέκλα. Φυσικά το γεγονός να γυρνάνε οι βουλευτές της Καρδίτσας από πανηγύρι σε πανηγύρι και από εκδήλωση σε εκδήλωση δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι μία κοπέλα πήρε το μικρόφωνο θέλοντας να αβαντάρει την κυρία Σκόνδρα λέγοντας ότι παρευρίσκεται και αυτή στην εκδήλωση και δεν υπήρχε ούτε ένα τραπέζι από τα δεκάδες που στήθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης που να χειροκροτήσει. Αντίθετα ακούστηκαν γιουχαΐσματα, μουρμούρες και από κάποια τραπέζια ακούστηκαν φράσεις όπως «τομάρια καταστρέψατε τα πάντα στην Ελλάδα παραιτηθείτε»!!!

Μιλάμε για τεράστιο κάζο και πρωτοφανή στα καρδιτσιώτικα δεδομένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπάρχουν οι ρουφιάνοι που κάνουν πεοθηλασμούς για μια συμβασούλα αορίστου.Υπάρχουν καί κάποιοι που γιουχάρουν μέσα απο τα δόντια τους.Χάθηκαν οι πατσές; οι πέτσες από γουρνοπούλα; οι ώριμες ντομάτες;Μην περιμένετε δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτό χαμαιτυπείο.Μόλις πέσουν τά 200άρια κύριοι όλοι….

Comments are closed.