Τι ψήφισαν στα Τέμπη

Κοινοποίηση:
FwqlaCgXoAIC01S

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τα Τεμπη ειναι γεωγραφικο μερος οχι οι ανθρωποι εκει ειναι υπευθυνοι για οτι εκανε η Κουλα ελεος πια ,,,,δηλαδη αμα ηταν σε αλλο μερος θα εφταιγαν οι ανθρωποι καιοχι το συστημα?

  2. Σημασια εχει η στεαθεροτητα. Δεν ψηφιζεις με συναισθηματικα κριτηρια ……

  3. απο ποτε εμπιστευεστε τη τεχνολογια??μαγειρεμενα ειναι ολα….ειναι δυνατον βαση στατιστικων στοιχειων κομμα που ηταν πανω στη κυβερνηση πριν τις εκλογες παντα πεφτει το ποσοστο του…ΝΟΜΟΣ!!!Αν γινοταν η καταμετρηση ολης της επικρατειας με το παλιο τροπο η ΝΔ θα επαιρνε το γκρεμο…βγηκε η exit poll να μας πει τι….το μελλον???απο ποτε εμπιστευομαστε μαντηδες ολκης….υποθεσεις κανουν ταχα με την προθεση ψηφου μιας; κ εχουν κληρονομικο χαρισμα…πιασε το αυγο κ κουρεψτο….ξυπνατεεεεεε μας δουλευουν!!!!!

  4. ΣΕ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  5. Απο κει να καταλάβει κανείς πόσο ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει και ανοίγει το μάτι του αλλά και το αυτί του και δεν πίθεται με την αλαζονία, τον ναρκισσισμό… και βασικά όλο αυτό με τα τέμπη ξεκίνησε σαν ένα πράσινο βρωμερό τέχνασμα, ΦΤΑΙΕΙ και ο Μητσοτάκης ΝΑΙ, αλλά, αλλά…. σιγά μην συγκρίνω την τελευταία 4ετία με τις μαλακίες που έκανε ο σύριζα και ο άλλος ο καμμένος που το παιζε και κομμάντο, φόραγε εκει στολές και φωτογραφιζόταν ο στερημένος.

    Μαρεσει που στο γκάλοπ του μακελειό έβγαινε ο σύριζα με 20% και η ΝΔ με 6%…

  6. Δεν είναι δυνατόν λογικά, να στέκει κάτι τέτοιο! Κλωτσαει, η λογικη!
    Χωρια, που περναει μηνυμα του στυλ: “Μας δολοφονουν, αλλα δεν τρεχει καστανο”! Αρκει, να μας κυβερνα ο Μοατσος-Κουλης! Δεν θα εκπλαγω δε, εαν και τα ποσοστα του Σερραιου δολοφονου, ειναι κι’ αυτα υψηλα! Οι Δυναστες, εχουν τον τροπο τους, στο να κανουν το ασπρο- μαυρο! Ειναι κι’ αυτο, μια στρατηγικη!

  7. Μας αξίζει η διάλυση η εξαφάνιση και ότι άλλο κακό μπορεί να μας συμβεί.

  8. Βάση των μέχρι τωρα αποτελεσματων, είμαστε άξιοι της μοιρας μας. Να τους παρουν τα σπίτια,να μειωθουν οι συντάξεις, η υγεία να γίνει ιδιωτική και ας μου παραπονεθεί κάποιος. Η απάντηση μου θα είναι καλά να πάθεις.

    1. Αν αυτη ειναι η θεληση του ελληνικου λαου θα τη σεβαστουμε. Αν ομως τα βρει σκουρα δε θα την υποστηριξουμε πλεον. Αν δε ξεσηκοθουμε για τα αποτελεσματα τα ψευτικα δε γινεται τιποτα. Δε μπορει να ειναι αληθινα αυτα τα αποτελεσματα. Το θεμα ειναι οτι η αμερικη και η γερμανια αυτα θελει. Θα πρεπει να αμφισβητηθουν . Ειμαστε τρικοκοσμικη χωρα αλλα δε το βλεπουμε. βουλγαρια ρουμανια αλβανια ελλαδα σκοπια. Αυτα πανε μαζι. τι νομιζατε οτι ειστε καλυτεροι?

Comments are closed.