Τι τηλεθέαση σημείωσαν στο τελευταίο επεισόδιο οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα

Κοινοποίηση:
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ

Το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα προβλήθηκε χθες Παρασκευή 27 Μαϊου. Τι τηλεθέαση σημείωσε η αγαπημένη σειρά;

Συγκεκριμένα, οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σημείωσαν 17,2% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο 21,1%. Στο τελευταίο επεισόδιο μυστικά και ψέματα βγήκαν στο φως, οι μάσκες έπεσαν και στο Κουδουνάρι τελέστηκε ο γάμος της χρονιάς. Η αλήθεια κι οι εξομολογήσεις οδήγησαν προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο με γλέντι τρικούβερτο. Από την έναρξη προβολής της σειράς, οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα κατέγραφαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κι αποτέλεσαν μία από τις αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ευτυχώς τελείωσε αυτήν η βλακεία γιατί μας είχαν τρελάνει με το χαζοτραγουδο της σειράς κάθε λίγο και λιγάκι στις διαφημίσεις του Μέγκα!!!

  2. Αυτοί σκοτώνουν , κλέβουν , πουλάνε ναρκωτικά , βρίζουν την Ελλάδα κι εμείς τους φτιάχνουμε και σίριαλ στην τηλεόραση…

Comments are closed.