Τι τηλεθέαση έκανε το My Style Rocks στη δεύτερη εκπομπή;

Κοινοποίηση:
ΤΗΘΕΛΕΑΣΗ

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή. Αν και μετράει ήδη δυο μέρες μόνο το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την τηλεθέαση με την επιστοφή του.

Και αυτό μιας και την δεύτερη ημέρα προβολής του, το My Style Rocks σημείωσε ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης από την πρεμιέρα κατά την οποία και αντιμετώπισε την δυσκολία της ημέρας λόγω της κηδεία του Τέως Βασιλιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε ποσοστό6,1% στο δυναμικό κοινό και 5,7% στο γενικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως το έταιρο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με το οποίο βρίσκεται απέναντι κατά το μεγαλύτερο διάστημα προβολής, το Στούντιο 4 σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία στο πρόγραμμμα της ΕΡΤ σημειώνοντας τη χθεσινή μέρα 6,2% στο δυναμικό κοινό και 7,2% στο γενικό σύνολο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ηλιάνα πανέμορφο πλάσμα κάθαρμα όσο δεν πάει έχει γούστο να σε κουράζουν στην εκπομπα (Αννίτα γαρ) μέσω πολύ των πολλών κορυφαίο σεξ με άνδρες γούστου σου που τιθασευεις ιδρωμενη μέσα σε πανΔαιμονιο?
    Τι καβλα εισαι

Comments are closed.