Τι σχέση μπορεί να έχει ο “γνωρίζων τα πάντα” εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης, με την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Στέφανου Χίου;

Κοινοποίηση:
melissanidis

Πρόκειται για εγνωσμένης αξίας, εμπειρίας και εκτοπίσματος, Έλληνα επιχειρηματία με πολλαπλές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. 

Από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές εμπορίας υγρών καυσίμων. Λίγοι γράφουν γι αυτόν (πιθανόν λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα) κι ακόμα λιγότεροι, μιλάνε μαζί του. Από τον δημοσιογραφικό κόσμο, μιλάει με πολλούς, λίγους όμως υπολήπτεται. Ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδος της ΑΕΚ , αναγεννά το σωματείο, δημιουργώντας το δικό της σπουδαίο “Ναό του Ποντιακού Ελληνισμού”. Την “Αγιά Σοφιά”. Με την πρόσθετη ενίσχυση της ΠΑΕ , με μεταγραφές αξίας για πρωταγωνιστικό ρόλο, μέσα στο 2022-2023. Συναισθηματικός τύπος (που δεν το δείχνει), με ρίζες στις πατρογονικές εστίες, με βαθιά σπουδή της Ποντιακής ιστορίας και του αλύτρωτου Ελληνισμού, μπορεί κανείς να τον βρει να τρώει από τα πιο κοσμικά σαλόνια του Island, μέχρι την πιο ταπεινή ταβέρνα των λαϊκών συνοικιών της Κοκκινιάς αλλά και σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων, με τους φαναρτζήδες, να τρώει κοτόπουλο ή πατάτες γιαχνί.

Μέσα στα πράγματα, άνθρωπος της πιάτσας, κάποια στιγμή, είμαστε σίγουροι ότι θα φανεί χρήσιμος, συνεργαζόμενος με τις διωκτικές αρχές, για την εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, μια αδιερεύνητη υπόθεση, που ριζώνει βαθιά στο γκανκστερικό περιβάλλον Μαξίμου.

Το σχοινί αυτής της ιστορίας, δεν λύνεται, κόβεται. Η εξυγίανση του τοπίου, είναι γνωστό ότι μόνον από τους ισχυρούς του χρήματος μπορεί να ξεκινήσει. Για να ξηλωθεί το αιμοκτόνο ρουλεμάν της Μαφίας και των πρωτοπαλλήκαρών της. Πάντα σε συνεργασία με την …ακηδεμόνευτη αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Που και οι δύο είναι αρχές καθαρές και δεν ποδηγετούνται, μακριά από μαύρες σακούλες, θελήματα και παραδικαστικά κυκλώματα χρηματισμού και διαφθοράς. Eιδικά σε μια χώρα, που ο κάθε ανεξάρτητος δημοσιογράφος, έχει τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος, να γράφει ελεύθερος, χωρίς να φοβάται ότι θα του καρφώσουν μία σφαίρα στην πλάτη οι πιθηκομούρηδες του κάθε “Νονού” ή δεν θα στέλνουν απειλητικά μηνύματα, οι νεόκοποι αυτοανακηρυχθέντες διάδοχοι του οργανωμένου εγκλήματος της Σικελικής Αθήνας. 

Το ξέρουμε ότι που και που, πρέπει να κάνουμε και κανένα καλαμπούρι για να χαμογελάει και το χειλάκι μας.

Σ.Χ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: