Τι συμβαίνει τον Δήμαρχο Πηνειού;

Κοινοποίηση:
ΠΗΝΕΙΟΣ

Ο «Απελπισμένος» και «φοβισμένος» δήμαρχος Πηνειού βλέποντας ότι και μετά τίς «πληρωμένες» φιλίες και διευθυντάδες, δεν γλιτώνει την συντριβή ,βγαίνει εκτός εαυτού και επιτίθεται σε γυναίκα δημοτικό σύμβουλο ,κινήθηκε απειλητικά και με άκρως ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια της επιτέθηκε μέσα στην Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΝΕΙΟΥ κ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟ

Ο οποίος  κινήθηκε απειλητικά σε βάρος της πρώην Προέδρου του Δ.Σ και πρώην Δημάρχου Δ. Πηνειού Βάντας Κοντούλη, μη αποδεχόμενος και ενοχλημένος από την νομική της θέση σχετικά με την διαδικασία διενέργειας και λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, κινούμενος απειλητικά σε βάρος της , φτάνοντας δίπλα της σε απόσταση αναπνοής, ενώ αμέσως πριν είχε μιλήσει προσβλητικά και με αήθη τρόπο για μέλος της οικογένειας της-σύζυγο της προσβάλλοντας την επαγγελματική του ικανότητα, ακεραιότητα και διαδρομή, εξαπολύοντας για αυτόν ασύστολα ψεύδη και βαριές κατηγορίες . Συνέχισε δε, με προσβλητικές εκφράσεις για την επαγγελματική κατάρτιση της ιδίας ως νομικού και για την εν γένει δημοτική της συμπεριφορά και παρουσία της  όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά του Δήμου μας , αν και η ανωτέρω ουδέποτε σε όλα τα χρόνια της δημοτικής της διαδρομής  δεν έδωσε ποτέ αφορμή για κανένα αρνητικό σχόλιο.

Η όλη συμπεριφορά του Δημάρχου Πηνειού και μάλιστα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι άκρως ρατσιστική και σεξιστική όχι μόνο στο πρόσωπο της κ Βάντας Κοντούλη αλλά και στο 52% του γυναικείου πληθυσμού της χώρας μας.

Σημειώνουμε δε, ότι τόσο Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι όσο και πολίτες που παρίσταντο στο Δημοτικό Συμβούλιο κινήθηκαν , αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του Δημάρχου , ώστε να προστατεύσουν την απειλούμενη.

Τέτοιου είδους τακτικές σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής μας, αλλά και στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθίστανται καταδικαστέες , γυρνώντας μας πολλά χρόνια πίσω, σε εποχές που θέλουμε όλοι μας να ξεχάσουμε και που έχουν καταδικαστεί από το σύνολο της κοινωνίας.

Διονύσιος Γεωργόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης.

 

 

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Δημάρχου κ Ανδρέα Μαρίνου

Εκφράζω την θλίψη μου, για τα όσα προσβλητικά και λυπηρά διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού την Δευτέρα 27/03/2023 από πλευράς του Δημάρχου Πηνειού κ Ανδρέα Μαρίνου εναντίον μου ,μη αποδεχόμενος την τοποθέτηση μου ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη διαδικασία διενέργειας και λειτουργίας αυτού .

Αυτό αποδεικνύει την πολιτική μικρότητα , την αυτοδιοικητική ανεπάρκεια και την συνειδητή έλλειψη  από αρχές και αξίες .

Το άσχημο για αυτόν είναι ότι είμαστε μικρός τόπος και όλοι γνωριζόμαστε

 

Βάντα Κοντούλη

Δικηγόρος

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Πηνειού

πρώην Δήμαρχος Δ. Πηνειού

πρώην Πρόεδρος Δ.Σ Πηνειού.

ilia.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: