Τι παθαίνουν οι μπούληδες και κάνουν χαρούλες με την παλιολ@σβία; Μελομακάρονο στο…της έχει;

Κοινοποίηση:
lagard-tsipras-koulis

Ένα απίστευτο πράγματι γεγονός. Γιατί είναι γεγονός. Κάθε φορά που οι δύο “σωτήρες” του τόπου, Κούλης και ψεύτης-προδότης, συναντήθηκαν με την παλιολ@σβία Λαγκάρντ, αναντίρρητα, χαχανίζουν σαν τους βλάκες. Να ξεπουλάς την πατρίδα σου και να χαχανίζεις μπροστά στις κάμερες και στους φωτογράφους, αυτό είναι από τα ανεξήγητα της Ζώνης του Λυκόφωτος. Εκτός κι αν έχεις χρισθεί επαγγελματίας και έμμισθος “δολοφόνος” της χώρας σου, κάτι που κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, ειδικά για τον δεύτερο. Τον πρώτο προς το παρόν τον έχουμε στο διαρκές τσεκάρισμα.

Μετά την κατ΄ιδίαν συνάντηση-λοιπόν- του Πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της ΕΚΤ, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση, όπου έγινε μια ιδιαίτερα ζεστή συζήτηση γύρω από την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.

Συζητήθηκαν, το ζήτημα της επιτυχούς υλοποίησης του Σχεδίου «Ηρακλής» για τη μείωση των κόκκινων δανείων, το ζήτημα των δημοσιονομικών στόχων, το θέμα της Πράσινης Ανάπτυξης, καθώς και το ζήτημα της άρσης των περιορισμών που έχουν οι ελληνικές τράπεζες στην έκθεσή τους, σε ελληνικά ομόλογα, όπου υπήρξε θετική ανταπόκριση.

Αντιλαμβάνεστε. ‘Εγινε ζεστή συζήτηση. Από πλακοπλακώματα και πέρα, δηλαδή. Τι να πει κανείς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και μελομακάρονα και κουραμπιέδες χωράνε στο μουνί της γιαγιάς. Οι έλληνες είναι αυτοί που στο τέλος μένουν με την λευκή μουνότριχα της Λανγκάρντ

  2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ;ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΟΙ ΒΑΦΤΙΖΜΕΝΟΙ ΝΕΟΦΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.. [ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ]..ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΟΛΟΥΣ , [ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕ ΓΙΝΕΣΕ…… ]

  3. Γουσταρουν βιτσια τα αγορια καλουε,τους βγαζει μητρικα απωθημενα η καραλεσβω.

  4. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΣΙΜΟ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΤΕΤΟ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΥΦΗΣΤΑΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.

Comments are closed.