Τι μπορείς να κάνεις αν «έφαγες» πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση

Κοινοποίηση:
skepseis-gia-neoys-periorismoys-stis-metakiniseis-tha-mpei-chronometro

Σας έχει επιβληθεί πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση; Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννα Ροτζιώκου, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το τι πρέπει να κάνει ένας πολίτης, ο οποίος θεωρεί πως δεν δέχθηκε δίκαια πρόστιμο. Πρόκειται για το πρόστιμο των 150 ευρώ, το οποίο επιβάλλεται σε όσους δεν κυκλοφορούν νόμιμα. Φυσικά, το συγκεκριμένο πρόστιμο επιβάλλεται από τις Αστυνομικές Αρχές και από τις Λιμενικές Αρχές της Ελλάδας.

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν δείξει καλό πρόσωπο, όσον αφορά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Αυτό, διότι έχουν πειθαρχήσει με τα μέτρα, τα οποία έχουν ως σκοπό να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα. Δηλαδή, άτομα τα οποία καταπατούν τα μέτρα. Έτσι, τα πρόστιμα που βεβαιώνει καθημερινά η αστυνομία, είναι αρκετά.

Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι που δεν λένε να βάλουν μυαλό με τίποτα. Όμως, υπάρχουν και αυτοί που αδικούνται από τα 150άρια. Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννα Ροτζιώκου, μίλησε στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων είπε τι πρέπει να κάνουν όσοι θεωρούνται ότι στην περίπτωσή τους έγινε λάθος. Όπως είπε μπορεί να καταθέσει εντός τριών ημερών μία ένσταση στον διοικητή. Κάτι που μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω φαξ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: