Τι μας ετοιμάζουν και δεν το γνωρίζουμε! Η κυνική παραδοχή του Άλμπερτ Μπουρλά που ΣΟΚΑΡΕΙ: ”Δεν είμαστε σίγουροι εάν το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του κορονοϊού!”

Κοινοποίηση:
Άλμπερτ Μπουρλά

«Η φαρμακευτική εταιρεία «δεν είναι σίγουρη» εάν το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του νέου κορονοϊού», υποστήριξε ο Μπουρλά επισημαίνοντας ότι:

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί».

ββββββΣτην χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής, υπό τον τίτλο: «Αγώνας για ένα εμβόλιο», ο Αμερικανός δημοσιογράφος Λέστερ Χολτ απηύθυνε ερωτήσεις στον Άλμπερτ Μπουρλά αλλά και σε άλλους επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη και διανομή του εμβολίου.
Τον Νοέμβριο, ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός «Pfizer» ανακοίνωσε ότι το υποψήφιο εμβόλιο είχε αποδειχθεί περισσότερο από 90% αποτελεσματικό στην πρόληψη της νόσου COVID-19 και υπέβαλε αίτηση για άδεια έκτακτης ανάγκης από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΙΟΥΔΑΙΙΚΟ ΒΟΥΡΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΓΥΦΤΟ?????Ο ΔΟΚΤΩΡ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΩ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΥ ΞΕΚΟΥΛΗ!!!!!

  2. Το θέμα είναι να καταλάβουν ότι δεν θα τους περάσει , Ότι κι εδώ θα φάνε πόρτα …..Έπρεπε ήδη οι έχοντες εξουσία όπως πχ εκκλησία , στρατιωτικοί ,να κάνουν ένα βήμα . Να αντιδράσει ο λαός αλλά γιατί μόνο ο λαός ? Ο λαός μαζί με την εξουσία , με κάποιους από την εξουσία , οι οποίοι έχουν ήδη καταλάβει τι συμβαίνει , μπορεί να κάνει θαύματα . Αντιδράσεις όμως δεν υπάρχουν τουλάχιστον για το παρών . Γιατί τόση αδράνεια ?

  3. Το ύφος του εικονιζόμενου μου είναι γνωστό καθόσον υπήρξα επί χρόνια Ελ.Ασιτης αξιωματικος.Το ύφος αυτο του ηρεμου νικητή και του πανισχυρου είχαν αυτοί που περίμεναν στο γραφείο για να ανακριθουν για οποιοδήποτε αδίκημα.Και πριν ετοιμαστώ να τους ανακρίνω έπεφτε τηλεφώνημα από ψηλά,τους λύναμε σιωπηλά και τους δείχναμε τη πόρτα της εξόδου.

  4. Γι’ αυτό θα πειραματιστούν στα “ΖΩΑ” ! “Στου κασίδι το κεφάλι” έλεγε η γιαγιά μου !

  5. Στο καρτελακι που γράφει DR.BOURLA αν βγάλεις το Α και βαλεις το Ο ίσως να ταιριάζει καλύτερα.
    Δηλαδή θα εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό με ένα εμβόλιο που είναι σε πειραματικό στάδιο; Αυτό μας λέει;
    Εγώ αυτό καταλαβαινω όταν διαβάζω ( δεν είναι σίγουροι).
    Και τρέξανε οι δικοί μας εδώ να το περάσουν (υποχρεωτικό);;;

  6. αφου οι ιδιοι τα ομολογουν πατε καντετο οι κοροδοιοφοβικοι

  7. Ήταν δεδομένο ότι θα πει κατι τέτοιο ,,,,,λογικο .,.πως θα πείσει να εμβολιαστεί ολος ο κόσμος ??? είναι μια έξυπνη λύση το να διαρρεύσει οτι παίζει και να μεταδίδεται ,,,οπότε για να μη κολλήσεις τρέξε να το κανεις …Θα έρθει όμως η ώρα του ξύλου , από τους λίγους γιατί απο’τι βλέπω οι περισσότεροι κοιμούνται όρθιοι .
    Εμβόλιο αναγκαστικό δεν παίζει να γίνει ! Ακόμα κι αν σερβίρουν περισσότερα λεφτα για να κλείσουν τα στοματα ,,Γιατί για αυτό δίνουν λεφτά αβέρτα,.,,και σιγα και τα λεφτά, ,,Για να κλείσουν τα στάματα , όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να σταματήσουμε να το αναλύουμε και να γμ@σουμε όλα !Μόνο έτσι @

Comments are closed.