Τι κατέθεσε η 21χρονη που κατήγγειλε τον Στιβ Μιλλάτο για βιασμό: H σοκαριστική περιγραφή

Κοινοποίηση:
milatos

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας εις βάρος 30χρονου για βιασμό, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο.

Ο Στιβ Μιλλάτος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και έχει περάσει από το Big Brother, γνώρισε τη νεαρή κοπέλα στο κατάστημα, όπου και της πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Έπείτα, φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος, ενώ η κοπέλα έχει ήδη υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ροδιακής, μάλιστα, έχει παραγγελθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη – καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το συμβάν η Αγγλίδα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο μπάνιο του δωματίου που διαμένει όπου και την βρήκε η φίλη της.

Tι κατέθεσε η 21χρονη: «Μας είπε “ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;”»
Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα πάντα με την Ροδιακή, βρέθηκε μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου να γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διέμειναν όλες μαζί στους Πεύκους.

Όπως ανέφερε, την Τρίτη αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν έξω από το μπαρ που εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τούς κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.

Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Αρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας:

«Ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;».

Την πρώτη φορά δεν δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε, καθώς όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σοκαριστική περιγραφή
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου και την οδήγησε.

Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία.

Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε – σύμφωνα με την καταγγελία – σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε.

Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας να συνεχίσει. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι.

Οι φιλες της, αφού την ηρέμησαν, την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σκουπιδια… ρε σεις πιο βλημα ειναι αυτο παλι?

  2. Στηβ Παπαράτος. Βαρύ το βιογραφικό του και τεράστια η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο!

  3. Εχετε υπ’ οψιν, οτι πολλες τουριστριες και κυριως Αγγλιδες, το εχουν συστημα να καταγγελουν βιασμους, διοτι στην πατριδα τους αποζημιωνονται!

  4. Αχουταμωρε όλα βιάζονται ξαφνικά…. Άρε “ΚΑΛΑ” κορίτσια του κέρατα που έχετε κάνει το only fans επάγγελμα….

Comments are closed.