Τι κάνει η δίαιτα του βραστού αυγού; – Τι είναι και τι πρέπει να προσέχετε

Κοινοποίηση:
avgo-vrasto

Το πρωινό θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο αυγά και ένα φρούτο, με την επιλογή ακόμα ενός λαχανικού χαμηλό σε υδατάνθρακες ή κάποιας πρωτεΐνης

Μέσα στις χιλιάδες δίαιτες που ακούμε καθημερινά υπάρχει και αυτή που λέγεται «Η δίαιτα του βραστού αυγού». Πρόκειται για το προφανές, μια δίαιτα που τουλάχιστον το ένα γεύμα της ημέρας περιέχει βραστά αυγά.

Οι ειδικοί έρχονται να δώσουν μερικές συμβουλές για τη συγκεκριμένη δίαιτα που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε δεκάδες κιλά. Πρέπει όμως να προσέχετε και να βάλετε μέτρο.

Το μεσημεριανό και το βραδινό θα πρέπει να περιλαμβάνουν αυγά ή μια άπαχη πρωτεΐνη, με λαχανικά που έχουν χαμηλούς υδατάνθρακες.

Τι άλλο μπορείτε να βάλετε στη διατροφή σας

Ακόμα, με τη συγκεκριμένη δίαιτα μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας ποτά και ροφήματα που δεν έχουν θερμίδες, άπαχα κρέατα, μη αμυλούχα λαχανικά, φρούτα, έλαια με χαμηλούς υδατάνθρακες, καθώς και μπαχαρικά ή βότανα.

Ακόμα, σε μια διατροφή με βραστά αυγά πρέπει να αποφεύγεται να φάτε:

Ψωμί, ζυμαρικά, κριθάρι
Γάλα, τυρί και γιαούρτι
Πατάτες
Καλαμπόκι
Μπιζέλια, φασόλια και άλλα όσπρια
Μπανάνες, ανανά και μάνγκο
Σόδα, χυμός, τσάι και ενεργειακά ποτά αθλητισμού

Τι πρέπει να προσέχετε

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι άνθρωποι που ακολουθούν τη διατροφή παρατηρούν μείωση βάρους έως και 5 κιλά την εβδομάδα.

Η διαιτολόγος Palinski-Wade είπε: «Η αρχική απώλεια βάρους θα περιλαμβάνει απώλειες νερού, με αποτέλεσμα «συναρπαστικά» αποτελέσματα, αλλά όχι μεγάλη πραγματική απώλεια σωματικού λίπους»

Έτσι, η συγκεκριμένη διατροφή συνιστάται για γρήγορα αποτελέσματα και δεν προτείνεται για μεγάλες περιόδους λόγω της έλλειψης πολλών άλλων τροφίμων που περιορίζει η συγκεκριμένη δίαιτα.

Έτσι, μετά από την συγκεκριμένη διατροφή είναι καλό να μην πέσετε με τα μούτρα πάνω στο φαγητό που δεν είχατε και να ανακτήσετε την διατροφή σας σιγά σιγά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: