«Τι κάνεις εκεί ρε @ρχίδι;». Τους «γλέντησε» ο Χίος τους υποψήφιους δολοφόνους του! «Τον έσωσαν η τόλμη και τα αντανακλαστικά του»…

Κοινοποίηση:
stefanos-xios-346x188

Έμπειροι αστυνομικοί αναφέρουν πως η τόλμη και τα αντανακλαστικά του Στέφανου Χίου αποδείχτηκαν σωτήρια για τη ζωή του αφού ο υποψήφιος δολοφόνος στόχευσε στο κεφάλι και στην καρδιά.

 Η κίνησή του να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του ουσιαστικά αφόπλισε τον κουκουλοφόρο αφού μπλόκαρε το όπλο του…
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Είστε σίγουροι πως με Νέα Δημοκρατία είναι καλύτερα; Είδατε τι γίνετε καθημερινώς; Ρεκόρ Πυρκαγιών,οι Τούρκοι κοντεύουν να βγουν στον Πειραιά για καφέ, ρεκόρ εκτελέσεων συμβολαίων θανάτου, Πανδημία, Ανεργία, Αβεβαιότητα κι ένα σωρό άλλα προβλήματα. Και τι κάνουν τα ΝΟΥ ΔΟΥ; Ασχολούνται με τον Ρουβίκωνα, τους καταληψίες και για το πως να στέλνουν περισσότερους στα δικαστήρια επειδή τους αποδεικνύουν ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Για τόσο κόμπλεξ!

  2. Ολόψυχα Περαστικά στόν κ . Χίο.Παντα συζητάμε βλέποντας τα πρωτοσελιδα του Μακελειού με τόν σύζυγο μού για το ποσο εκτίθεται ο Στέφανος με ολη αυτη τήν βρωμιά που βγάζει για το πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα . Επικίνδυνο δρόμο επέλεξε…..Γρήγορα γερός.

  3. Στέφανε . Κράτα γερά …Η Σήψη και διαφθορά σιγά σιγά αποκαλυπτεται και στην υστάτη προσπάθεια της να παραμείνει στην εξουσία βάφει με αίμα δημοσιογραφων και πολιτών το χώμα ..Θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση .

  4. Ακομα και χτυπημενος τους γλεντησες τους ξεφτιλες κατσαπλιαδες!!Περαστικα ρε Στεφανε και σιδερενιος!!Πρωτα ο Θεος μολις αναρωσεις ξεβρακωσε τα παρακρατικα σιχαματα χωρις ελεος!Ο Θεος ο Χριστος και η Παναγια μαζι σου. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ‘Η ΕΛΛΑΣ ‘Η ΤΕΦΡΑ.

  5. Σε τρεμουν ολοι οι προδοτες στεφανε,αυτοι οπλησαν το χερη του δολοφονου.Προσευχομαστε να γινης γρηγορα καλα.

  6. Στέφανε ψυχαρα περαστικά σου ,γρήγορη ανάρρωση κ να γυρίσεις στην οικογένεια σου. Είσαι μεγάλος μάγκας, λίγοι θα αντιδρούσαν έτσι. Για να βλέπουν κ να ακούν ποιος ειναι αρχιδατος δημοσιογράφος. Και αυτά τα μαλακισμένα να τους πιούνε το αίμα. Γέμισε ο τόπος ψευτομαγκες με πιστόλια.

  7. Στεφανε κρατα γερα οι σκεψη μου ειναι μαζι σου

  8. Στεφανε εισαι γιγαντας η σκεψη μου μαζι σου

  9. Θέλουμε ως Έλληνες πολίτες πλήρες διαφάνεια.Εκτός την σύλληψη των γαμημένων να βρεθεί και ποιος τους έβαλε.

  10. Αν υπάρχει Rambo στην Ελλάδα αυτός είναι ο Στέφανος Χίος!!!Τιτάνα Στέφανε σου έυχομαι γρήγορα να γίνεις καλά και να επιστρέψεις γερός και δυνατός πρώτα για την οικογένεια σου και μετά για όλους εμάς.Μόνο ελπίζω να μην σου αφήσει και κανένα κουσούρι όλο αυτό το κακό.Μακάρι να υπήρχε η θανατική ποινή και εδώ ειδικά για κάτι ρεμάλια σαν αυτά που πυροβόλησαν τον Στέφανο

  11. Στεφανε περαστικα !! Η παναγια και ο θεος σου χρωσταγαν φιλε μου !

  12. Στέφανε περαστικά και μπράβο για τα αντανακλαστικά σου

  13. Kali anarwsi Stefane! I panagia na se prostateyei k o Xristos! Theloun na se skotwsoun giati apla les tin alithia! Kai kanis de theli tin alithia!

  14. “… μετά σε πολεμάν, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΣ”

  15. Ίδρυσε άμεσα πολιτικό φορέα για να μπεις στην βουλή, και κάπου εκεί αρχίζει το γλέντι κατά των σαπιων του πολιτικού συστήματος.

  16. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

  17. Τωρα θα δειτε τι γλέντια εχει να τους κανει ο Στεφανος!Γρηγορα καλα!Εχει να πεσει πουτσα τωρα ετοιμαστείτε αδερφαρες να βαλετε τα οπλα στον κωλο σας πουστρες!δειλοί πουσταραδες!Γαμιοληδες μπασταρδοι.

  18. Γειά σου ρε Στεφανακο παληκαρι….
    Πολυ βρωμιά αυτή η χώρα πλέον…αηδια κατάντησε….

  19. Παληκάρι είσαι Στέφανε!!!η Παναγία κοντά σου..

  20. Σαν πεζοναύτης σου βγάζω των μπερέ άξιος!!!

  21. Σπαρτιάτη γίγαντα μου κράτα γερά!!!! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου. Ο Άγιος Παντελεήμονας θα κάνει το θαύμα του!!!!

Comments are closed.