Τι είπε πάλι; Χαμός με Μάνδρου: «Σκότωσε την Καρολάιν, αλλά λόγω προσωπικότητας δεν την τεμάχισε» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
mandrou

Η Ιωάννα Μάνδρου τοποθετήθηκε πάνω στη σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε πριν από μέρες. Και κατάφερε για μια ακόμα φορά να ξεσηκώσει το κοινό, όταν είπε ότι “η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεψε να την τεμαχίσει κιόλας”.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα-όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. H Iωάννα Μάνδρου ξεκίνησε δημοσιογραφία το 1986 στον απογευματινό «ριζοσπάστη+αυγή την ΠΡΩΤΗ κοινή έκδοση των δύο ΚΚΕ με φερόμενο εκδότη τον Χρήστο Καλογρίτσα.
    Κατοικεί σε πολυτελέστατο διαμέρισμα στην ακριβή οδό της Ρηγίλλης, κοντά στην Όλγα Τρέμη, που ξκεκίνησε από τον Ριζοσπάστη.

  2. Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ…

  3. Ακόμη είστε σκεφτηκοι?
    μασονία και πάσης Ελλάδος άμα λάχει ναουμε

  4. Μάνδρου,συνέχισε να μιλάς για να γελάμε μαζί σου

  5. ΤΥΧΕΡΗ ΔΔΗΛ Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ,ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

  6. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ-ΜΥΤΟΓΚΑ ΟΤΑΝ Η ΓΡΑΙΑ ΚΟΜΟΥΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ……. ΑΛΛΑ ΣΩΠΑΣΕ.. ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ…….

  7. Ποιος “φερόμενος” βρε ηλιθι#; Αφού ομολόγησε. Έλεος πια

    1. Τι μαλάκες είναι, έχουν κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο.

  8. Ο γνωστος απογευματινος Φανφαρας και η γνωστη…κουκουβαγια πολυξερη του Sky , λενε λενε βαριεσαι να ακους τις μ@λακιες τους!!!!!!! Σε θεματα που πρεπει να ανοιξουν το στομα τους να μιλησουν, ειναι μουγγοι οι πουλημενοι!!!!! Ακους τις μ@λακιες της πολυξερης κουκουβαγιας λες και ηταν φιλη του πιλοτου και της ελεγε τις σκεψεις του!!!!!! Ολα τα ξερει αυτη !!!!!!! Να πει για τους νομους χαδια της Μπανανιας και οτι ο τυπος αυτος σε λιγα χρονια θα ειναι εξω οπως ο Φραντζης, τσιμουδια!!!!!! Φοβουνται να μην δισαρεστησουν τους πολιτικαντηδες!!!!!!! Κατα τα αλλα το στομα τους …πολυβολο απο μπουρδες!!!!!!!!

  9. Ρε την σιχαμο γρια….

    Σε πιανει μια αηδια η υποκρισια της

  10. “Σκότωσε τήν Καρολάιν αλλά λόγω της προσωπικότητας δέν τήν τεμάχισε”
    Γιά νά εκτομίζει τέτοιες τρομερές φράσεις αυτή ή άσχημη κυράτσα σημαίνει ότι βρισκεται στό βασίλειο τής διαστροφής.
    Είναι φανερά πολυμορφικά διεστραμένη.Πώς επιτρέπουν σέ μία ψυχοπαθή νά λαμβάνει μέρος σέ εκπομπές αντί τήν στειλουν ταχέως καροτσάκι στό Δαφνί.
    Γιάννης Λάκων

    1. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι πληρωνεται για να λεει αυτα που της λενε.

  11. Εκεί στον ΣΚΑΪ βάλτε Μάνδρου μαζί με την άλλη την γριά τον Πρωτοσαλτε να κάνουν μαζί εκπομπή…….Να πέφτουν τα στοιχήματα πόσες μαλακίες θα ακουστούν μέσα σε 5 λεπτά……….

  12. Το ιδανικό γιά τό μωρό είναι η οικογένεια που θα το αναλάβει να φύγει για αλλη χώρα όπως η Αγγλία. Μακρυά από τό ψυχοφθορο περιβάλλον πού θά τού υπενθυμιζουν οί κανίβαλοι τών ΜΜΕ μέ ρεπορταζ τού τύπου…Δείτε πώς είναι τό κοριτσάκι πού ο μπαμπάς του έφαγε τήν μαμά του !

  13. Οταν το θέμα το έχουν πιάσει στο στόμα τους πρωινατζουδες,μεσημεριανουδες, βραδινές και πάει λέγοντας θα ακούς και τέτοιες μαλ@κιες

  14. Φωτιά και τσεκούρι στο βοθροκάναλο του βρωμοφαλήρου

  15. μονο απο την φατσα της βγαζεις συμπερασματα το τουρκοκαναλο εχεις τους χειροτερους παπαγαλους

  16. Σήμερα μιλάνε μόνον αυτοί στούς οποίους έχει επιφοιτησει τό Αγιον Πνεύμα…δηλαδή οί ψεκασμενοι τού ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.

  17. Καί τό άλλο ραμολί ο Σωμπολος, Πρόεδρος τής ΕΣΗΕΑ τόν χαρακτήρισε ώς φερόμενο δράστη !

  18. οποιος βλεπει σκαι φυσικο ειναι να ακουει μακακιες. που ειναι το περιεργο;

  19. Δεν πιστεύω στα αυτιά μου και στα μάτια μου. Είναι όλοι τους διεστραμμένοι, ψυχικά ασταθείς.

  20. ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΛΤΕΣ, ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΑΛΑΚΩ; Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!
    ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ΄ΑΣΤΡΑ.

  21. Δεν την τεμάχισε γιατί ο φόνος δεν έγινε πάνω σε καυγά, όπως με τον Φραντζή, ώστε να χάσει τα λογικά του και να μη ξέρει τι κάνει.

  22. βαζω στοιχημα αν δεν υπηρχε το βρέφος, οχι που θα του ηταν και ειναι εμποδιο…θα την εριχνε στην θαλασσα απο το ελικοπτερο!!!

  23. Ένα πολύ συγκροτημένο άτομο ναι. Τι αλλο θα ακούσουμε μωρε;

  24. 2/2 η μ’ανδρου μετά το ξέπλυμα στον παιδεραστή λιγνάδη τώρα και στον φονιά μπάμπη. εντωμεταξύ αγγλία όλα τα κανάλια τον αποκαλούν ΤΕΡΑΣ εδώ στην ελλάδίτσα κάποια ανύπαρκτη ονόματι μάνδρου τον αποκαλεί έυαίσθητο με προσωπικότητα.

  25. τι λές μωρή μαλακισμένη? αει στο διάολο κοπρίτες δημοσιογράφοι του σκαι. καταλαβαίνετε όλοι που την πάνε την υπόθεση. να τη βγάλει λάδι το μπάσταρδο. έκανεσ φόνο , έχεις “προσωπικότητα” τη γλίτωσες.

  26. τι λες μωρη φωκια κοιτα την μουρη σου καλυτερα

Comments are closed.