Τι δουλειά έχουν δύο «ΟΥΚάδες» στην καρδιά του Θεσσαλικού Κάμπου;

Κοινοποίηση:
oyk-episkepsi

Tην έδρα της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ στη Λάρισα επισκέφτηκε ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού – Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη από το lawandorder.gr

Επίσκεψη στην έδρα της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ στη Λάρισα πραγματοποίησε ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού – Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Στρατιάς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Και οι δύο είναι διακεκριμένοι και εν ενεργεία αλεξιπτωτιστές και υποβρύχιοι καταστροφείς, απόφοιτοι Σχολείων της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού.

Η επίσκεψη του ΑΣΔΕΝάρχη στη Στρατιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αμοιβαίων επισκέψεων και αλληλοενημερώσεων των Διοικητών των Μειζόνων Διοικήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων, που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως αυτής ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ενημερώθηκε από τον Διοικητή και τους επιτελείς του Σχηματισμού για το επιχειρησιακό έργο και τις λοιπές δράσεις της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού επιχειρησιακού ενδιαφέροντος.

Όπως σημειώνεται αρμοδίως «η όλη δραστηριότητα έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα και εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα κοινού επιχειρησιακού ενδιαφέροντος». Το περίεργο θα ήταν να συμβαίνει το…αντίθετο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: