Τι γράφει για την δολοφονία Καραϊβάζ – Γκιόλια αλλά και την απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου, ο Κώστας Βαξεβάνης

Κοινοποίηση:
karaivaz8

Διαβάστε τι γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στο Documento για τη δολοφονία των Καραϊβάζ και Γκιόλια αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου:

“Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην οδό Ανίνου στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες από αγνώστους ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, μετά τη δουλειά ενώ στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του έχοντας μόλις επιστρέψει από τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star, όταν ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι φαίνεται πως του είχαν στήσει ενέδρα.

 Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος. Οι αρχές συλλέγουν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες που βρίσκονται στο σημείο ενώ κατά τις πρώτες μαρτυρίες, οι δράστες φορούσαν στρατιωτικά ρούχα.Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.Τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.
Ποιος ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ασχολιόταν εδώ και χρόνια με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ξεκίνησε την δεκαετία του 1990 παιρνώντας τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας στον ANT1. Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.
Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό είχε καταγραφεί η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου.
Υπενθυμίζεται πως το 2010 δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας, κάτω από το σπίτι του, στην Ηλιούπολη.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλό Παράδεισο σε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο. Εν δυνάμει είμαστε όλοι εκείνος, εκεί έχουν φτάσει την Ελλάδα οι κυβερνώντες τους οποίους δυστυχώς φυλάει η μισή ΕΛΑΣ

Comments are closed.