Τι ήταν να την δω χωρίς σoυτιέv; Τα ‘χω παίξει

Κοινοποίηση:
soutien-

Τι ήταν να την δω χωρίς σoυτέv; Τι σου κάνει ένα σouτιέv όμως! Μέχρι και σπίτια κλείνει. Ο τσαχπίνης αναγνώστης εκφράζει τον προβληματισμό του

Τον έχει ξετρελάνει η κουνιάδα του η παρθένα η αγοροφοβική. Θα καταλάβετε παρακάτω, μάλλον!

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Πέρασα κάπως δύσκολα στα πρώτα χρόνια της συζυγικής μου ζωής, με λίγο-πολύ ζήλια από πλευράς της γυναίκας μου. Ο λόγος ήταν, ίσως, τα 4 χρόνια που είμαι νεότερός της.

Προσπαθούσα να είμαι σωστός στις σκέψεις μου. Κάναμε δυο παιδιά, που σήμερα είναι και οι δυο τους πάνω από τριάντα. Από οικονομικής πλευράς, δόξα τον Θεό, πάρα-πάρα πολύ καλά. Στο κρεβάτι, όμως, τίποτα. Ξεχωριστά κρεβάτια, κατάλαβες.

Εγώ ταξιδεύω δυο με τρεις φορές τον χρόνο, μόνος ή με τον κουμπάρο. Μην περάσει από το μυαλό σου τίποτα κακό. Είναι πρώτος ξάδελφος της γυναίκας μου. Δεν πάμε εξωτερικό για τρέλες, αλλά για αγώνες ποδοσφαίρου.

Τι ήταν να την δω χωρίς σouτιεv; Τα 'χω παίξει
Τι ήταν να την δω χωρίς σouτιεv; Τα ‘χω παίξει

Δεν δουλεύω, είμαι 59 χρονών. Στο θέμα μας. Τώρα τελευταίως νομίζω φαντασιώνομαι την κουνιάδα μου, η οποία με περνά 5 χρόνια.

Είναι παρθένα σίγουρα. Έχει όπως λέω εγώ «αγοροφοβία». Πρόσφατα, πήγα εξωτερικό σε ένα πάρα πολύ καλό προορισμό. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να πάει γιατί ήθελε βοήθεια η κόρη μας λόγω εγκυμοσύνης.

Σημείωσε ότι η κουνιάδα δεν πήγε ποτέ πουθενά λόγω της μάνας της και γι’ αυτό έμεινε ανύπαντρη. Τώρα τι λέτε… σκέφτομαι λάθος λόγω στέρησης κι εγώ; Γι’ αυτό και την αναζητώ συνεχώς και θέλω να είμαι δίπλα της.

Εγώ τη φιλώ τυπικά στο μάγουλο και αυτή σχεδόν στο αυτί. Τόσο μακριά από το πρόσωπο. Την είχα δει χωρίς σουτιέν και τρελάθηκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: