«Τι ήρθες να κάνεις εδώ;” – Έδιωξε παίκτη από το MasterChef ο Σ. Κοντιζάς (BINTEO)

Κοινοποίηση:
karfi-kontiza-se-kagia-edw-den-kanoume-pasarelitsa.w_hr

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να διώξει παίκτη από το MasterChef χωρίς καν να δοκιμάσει το πιάτο του, ο διαγωνιζόμενος σε ερώτηση απάντησε ότι προτεραιότητα του είναι η επιχείρηση του, κάτι που οδήγησε τον κριτή σ’ αυτή την αντίδραση.

Ο Παναγιώτης μαγείρεψε στο bootcamp του MasterChef, ωστόσο, οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε κοντά του για να δοκιμάσει, ο διαγωνιζόμενος του είπε ότι προτεραιότητά του είναι η επιχείρησή του, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους τρεις κριτές.

«Αν μπεις στο σπίτι θα παραμείνεις;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί έχω μια επιχείρηση από πίσω που τρέχει τώρα και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου, η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής μου», απάντησε ο Παναγιώτης.

«Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Εδώ ψάχνουμε άτομα που είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Παναγιώτη, νομίζω ότι πρέπει να πάρεις το πιάτο σου και να φύγεις», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Παναγιώτης έφυγε.

Στη συνέχεια, ο διακεκριμένος σεφ έστειλε το μήνυμά του στους υπόλοιπους παίκτες: «Έχει κανείς σας καμιά αμφιβολία για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ; Άρα, είστε αποφασισμένοι. Έρχεται έρθει εδώ για να πάρετε μια ποδιά. Σωστά; Αυτό ψάχνουμε εμείς, αποφασισμένα άτομα που θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΝΓΚ-ΤΣΑΝΓΚ-ΤΣΟΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CHIVAS ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΕ.

    1. Σε χαλαει εεε; δεν σου φταινε ο αλλοι αμα εσυ εισαι σεφ σε καντινα στο περαμα και κανεις σάντουιτς με ζαμπον τυρι….αφου δεν εμαθες να κανεις τιποτα άλλο.

      1. ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΕΦ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΣ.

  2. ΣΚΛΗΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…..

  3. παιγνιδι ΕΙΝΑΙ να μην το κανουμε καψονι βρε παιδια. ειναι πετυχημενη εκπομπη ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΤΕ

Comments are closed.