Τι άλλο θα δούμε; Χούλιγκανς εισέβαλαν σε αγώνα ποδοσφαίρου… 8×8 και προκάλεσαν άγρια επεισόδια!

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε αγώνα Μίνι-ποδοσφαίρου στον “Eleonas Football Club” του Ρέντη το βράδυ της Τρίτης (3/5), όταν αμέσως μετά το τέλος της ημιτελικής αναμέτρησης του Athens League 8X8 ανάμεσα σε Αγία Σoφιά και Δύναμη Κορυδαλλού εισέβαλαν δεκάδες… ποδοσφαιρικοί χούλιγκανς, οι οποίοι έκλεψαν πανό και τραυμάτισαν σοβαρά τον προπονητή της Αγίας!

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ομάδα 20-25 νεαρών χούλιγκαν, παντελώς… άσχετων με το χώρο του Μινι-ποδοσφαίρου εισέβαλαν στο γήπεδο προκαλώντας χάος ανάμεσα σε γυναίκες και παιδιά.

Στην προσπάθεια των ανθρώπων να τους αποτρέψουν λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και θύμα, αφού ο προπονητής της Αγίας που μπήκε… μπροστά ποδοπατήθηκε και υπέστη κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις (!) και εξάρθρωση ώμου, νοσηλευόμενος όλο το βράδυ στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Κοινώς, 20-25 νεαροί, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων φορούσαν κουκούλες και κάποιοι εξ αυτών είχαν διακριτικά ομάδας του κλασσικού ποδοσφαίρου (!) εισήλθαν στην εγκατάσταση αφιονισμένοι αρπάζοντας ένα από τα κιτρινόμαυρα πανό και παράλληλα φωνάζοντας συνθήματα κατά της… ΑΕΚ, προκαλώντας τρόμο, αναστάτωση και ζόφο σε δεκάδες φιλάθλους που δεν περίμεναν ποτέ στη ζωή τους ότι θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με μια τέτοια κόλαση!

Σκηνές χάους επικράτησαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ρέντη, με τους χούλιγκανς, αμέσως μετά την αρπαγή του πανό να εκσφενδονίζουν καρέκλες, ξύλα και ότι άλλο έβρισκαν προς τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα… γυναικόπαιδα της Αγίας Σοφιάς που προσπαθούσαν με κάποιο τρόπο να αμυνθούν από το μένος των ανεγκέφαλων!

Για περίπου 2 λεπτά η εφιαλτική κατάσταση έμοιαζε ανεξέλεγκτη, μέχρι που οι οργανωμένοι οπαδοί τράπηκαν σε φυγή πεζοί, μέχρι να καβαλήσουν τα μηχανάκια τους.

Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που έλαβαν δράση σε αγώνα Μίνι-Ποδοσφαίρου και τα οποία προφανώς άφησαν σε δεύτερη μοίρα το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι των αναμετρήσεων του Athens League!

gipedaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: