Τη Δευτέρα το ραντεβού Δένδια – Τσαβούσογλου στην Αθήνα! Θα πάει και στη Θράκη

Κοινοποίηση:
δενδιας τσαβουσογλου

Στις 31 Μαΐου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι συνομιλίες θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναμένεται νωρίτερα την Κυριακή να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΤΟΥΡΚΟΥΠΟΚΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΛΩΛΟ ΚΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΙΔΕΣ ΕΡΧΑΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΙ Η ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΡ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΝΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΑΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ

Comments are closed.