Της κακομοίρας! Ο παθιασμένος με την προπόνηση και την διατροφή Κριστιάνο Ρονάλντο τσαντίστηκε με τα μπουκάλια αναψυκτικού και ζήτησε μόνο νερό(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ronaldo

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια σκηνή από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία ο Πορτογάλος άσος εκφράζει με αρκετά «εύγλωττο» τρόπο την αντιπάθειά του απέναντι σε προϊόν επίσημου χορηγού του Euro 2020.

Όπως πολλοί ποδοσφαιριστές του δικού του βεληνεκούς, ο 36χρονος είναι υπέρμαχος ενός άκρως υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, που πιθανότατα δεν περιλαμβάνει αναψυκτικά ή άλλου είδους ροφήματα χωρίς θρεπτική αξία. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε εχθές ο Ρονάλντο σε δύο μπουκάλια Coca-Cola που είχαν τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση μπροστά του για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου δεν δείχνει απλώς αδιαφορία, αλλά πλήρη… περιφρόνηση απέναντι στο δημοφιλές αναψυκτικό.

 

Στην σκηνή από που έγινε viral, ο Ρονάλντο εμφανίζεται να κάθεται στη θέση του περιμένοντας να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Αμέσως το βλέμμα του πέφτει πάνω στα δυο μπουκάλια της Coca-Cola που έχουν στηθεί μπροστά του, όπως και μπροστά από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετέχουν στη συνέντευξη. Αφού κοιτάει δεξιά και αριστερά, ίσως για να διαπιστώσει πού αλλού υπάρχουν μπουκάλια του αναψυκτικού, τα αφαιρεί με συνοπτικές διαδικασίες από μπροστά του. Μάλιστα, τα «σπρώχνει» όσο πιο μακριά γίνεται και, λίγες στιγμές αργότερα, υψώνει ένα μπουκάλι με νερό

που βρίσκεται δίπλα του. «Agua» (Νερό) φωνάζει με νόημα ο Πορτογάλος, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μόνο αυτό το ποτό έχει τη «σφραγίδα» της δικής του έγκρισης!

Η σκηνή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter, με αρκετούς χρήστες να εικάζουν ότι πλέον τα συναισθήματα είναι… αμοιβαία ανάμεσα στην Coca-Cola και τον Ρονάλντο. Αρκετά σχόλια επισημαίνουν ότι η χθεσινή συμπεριφορά του δεν χαρακτηριζόταν από επαγγελματισμό, αφού είναι απαράδεκτο για κάποιον που συμμετέχει σε μια διοργάνωση να «σνομπάρει» με τόσο αποκάλυπτο τρόπο τον επίσημο χορηγό της. Άλλοι σχολιαστές πάντως συμφώνησαν με τον 36χρονο και επικρότησαν τη στάση του, λέγοντας ότι δείχνει υπευθυνότητα ως προς την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής στα παιδιά που παρακολουθούν το Euro 2020.
coke_1
Σύμφωνα με την Daily Mail, πέρυσι ο Ρονάλντο είχε εκφράσει ανησυχία για τη διαφορετική στάση που έχει ο γιος του απέναντι στο fitness, η οποία σίγουρα δεν είναι τόσο πειθαρχημένη όσο η δική του. «Θα δούμε αν ο γιος μου γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής… Μερικές φορές πίνει Coca-Cola και τρώει πατατάκια, κάτι που με ενοχλεί και το ξέρει. Κάποιες φορές του λέω να κάνει μια βουτιά σε κρύο νερό μετά από το τρέξιμο στον διάδρομο και παραπονιέται ότι παραείναι παγωμένο. Δεν πειράζει, είναι μόλις 10 χρονών», είχε πει ο Ρονάλντο στην τελετή των Global Soccer Awards, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο 36χρονος θα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα, καθώς η Πορτογαλία ξεκινάει την προσπάθειά της για την κατάκτηση του Euro 2020 αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο την Ουγγαρία.

coke_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Κριστιάνο είσαι ο GOAT.
    Δώσε πόνο στα τοξικά απόβλητα της Κόκα-Φόλα.

  2. Είναι μια αξιέπαινη κίνηση και μπράβο του. Τα ανψυκτικά σκοτώνουν όπως το τσιγάρο. Ή για να είμαι ακριβής είναι σημαντικά πιο βλαβερά από το τσιγάρο. Πέρασε λοιπόν ο κορυφαίος αυτός παίχτης το μήνυμά του για τη βελτίωση της υγείας του κόσμου.

  3. Εντάξει ρε παιδια . Παιχταρας ο άνθρωπος. Αν ήταν 20 ετών θα έκανε κοκοκο. Όλοι στα τελειώματα τους ηθοποιοί αθλητές κλπ κλπ το παιζουν υπεράνω και το ακαταδίωκτο. Α ρε Βάνα στα χνάρια του και συ

  4. Γειά σου ρε Παιχταρά! Ομολόγησες την αλήθεια!!! Ο καλλίτερος γυμνασμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!

  5. ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
    Ο ΣΑΝΤΟΣ ΟΝΕΙΔΟΣ!

  6. Αν του σκάσει μερικά εκατομμυριάκια η κόκα κόλα , την επομένη θα ανοίγει μπουκάλια και θα πίνει μροστά στις κάμερες στα στεγνά…….

  7. συχγαρητηρια, όχι μόνο δεν είναι καλή για την υγεία, αλλά εξυπηρετουν και μέσω της προπαγάνδας των διαφημίσεων τους τη νέα τάξη πραγμάτων και την ανωμαλία, μπείτε να τις δείτε και θα καταλάβετε…

  8. Παίξτε την διαφήμιση της Coca Cola με τον Μαραντόνα.Να μαθαίνει το γατάκι.

  9. Γίναμε όλοι κομούνια και δεν θέλουν την coca cola

  10. Την καλύτερη διαφήμιση έκανε στην Coca Cola. Όλος ο κόσμος για αυτήν μιλάει . Όλοι ξέρουν ότι η “αρνητική” διαφήμιση στις μέρες μας έχει μεγάλη προστιθέμενη οικονομική αξία. Θυμηθείτε την “π@@τανα” που μπήκε στον αγώνα με το σεξουλιάρικο μαγιό για να διαφημίσει ένα πορνοκάναλο (του γκόμενου της). Κοστολογήθηκε η αξία της προβολής που έτυχε πάνω από 6,5 εκατομμύρια δολάρια και τι έπαθε η γκόμενα? Της κατέβασε το instagram τον λογαριασμό της για ένα μήνα.

  11. Αν του τα χε σκασει η κοκα κολα, μια χαρα θα του αρεσε. Θα ετοιμαζει κανα διαφημιστικο με την pepsi !!!

    1. Μάλλον δεν του τα έχει σκάσει η Coca-Colla και το παίζει τώρα επανάστασης του κωλου!!! Δεν μας είπε βέβαια για τα αναβολικά που σίγουρα και αυτός θα παίρνει. Τα αναβολικά είναι καλά δηλαδή αλλά η Coca-Colla βλάπτει!!! 👉😂🤣😅

  12. Μπράβο στον Ρονάλτο….Δηλητήριο είναι η Κοκα Κόλα…Εγκληματίες όσοι τις δίνουν στα παιδιά τους!!! Νερό κ φρέσκοι χυμοί!!!

  13. και η χεινεκεν ειναι χορηγοσ αλλα δεν εχει μπυρεσ μπροστα του,,,

  14. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Ροναλντο παιχταρά..
    ..πως τους γ@μησες έτσι!!

  15. Είναι και το άλλο. Ο Ρονάλντο είναι από τα αν πιο μεγάλα brands name. Το να φιγουράρει η κόκα κόλα δίπλα στο πρόσωπο του, χώρος αυτός να κερδίζει κτ, είναι έμμεση δισφημιση για κόκα κόλα

  16. Για αυτό είναι 36 χρόνων και έχει φυσική κατάσταση που δεν έχουν ούτε 20χρονοι

  17. Μπράβο στο παλικάρι .Νερό πηγή ζωής και όχι ζουμί θανάτου όπως ή Coca-Cola τής μασονίας ! Το παράδειγμα αυτό θα πρέπεινα το ακολουθήσουν και άλλοι!!!

  18. Τα έβαλε με την cola εέεεε όπου ναναι η καριέρα του τελειωνει

  19. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤ.

Comments are closed.