Την πήρε από το χεράκι! “Free Σοφία” – Συνοδευόμενη από Χατζηδάκη – Αυγενάκη έφυγε από την Πειραιώς η Σοφία Ζαχαράκη

Κοινοποίηση:
zacharaki4-768x512

Χωρίς να συλληφθεί -εξαιτίας της μήνυσης που κατέθεσε σε βάρος της ο Κώστας Βαξεβάνης – αποχώρησε, πολύ αργά το βράδυ της Δευτέρας (03.09.2018) από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η Σοφία Ζαχαράκη. Στην… έξοδό της από τα γραφεία στην Πειραιώς τη συνόδευε ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

Στο Γεντί Κουλέ να σας κλείσουν οι κατσαπλιάδες, κυρία Ζαχαράκη. Για να βάλετε μυαλό. Και σταμάτα να κλαψουρίζεις σαν μυξιάρικο…

Φυσικά, έξω από το κτίριο την περίμεναν δημοσιογράφοι, στις ερωτήσεις των οποίων, η Σοφία Ζαχαράκη, απάντησε μόνο πως «έχει βγει ανακοίνωση του κόμματος» και πως «για την ταλαιπωρία που περίμεναν όλοι μέχρι τέτοια ώρα, οι τελευταίοι που ευθυνόμαστε είμαστε εμείς».


Φωτογραφία Eurokinissi

Φωτογραφία Eurokinissi

Φωτογραφία Eurokinissi

Φωτογραφία Eurokinissi

Το… θρίλερ

Τη σύλληψη της Σοφίας Ζαχαράκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου είχε ζητήσει, όπως κατήγγειλε η Νέα Δημοκρατία, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είχε καταθέσει σε βάρος της μήνυση για όσα εκείνη υποστήριξε στο δελτίο του Epsilon το βράδυ της Κυριακής (02.09.2018).

Από νωρίς το απόγευμα, η Σοφία Ζαχαράκη κλήθηκε να πάει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ακολούθησε η ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατήγγειλε πως ο Κώστας Βαξεβάνης είχε ζητήσει τη σύλληψή της.

«Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τη διαδικασία του αυτοφώρου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ, που έκανε λόγο για «πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής».

«Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κλήθηκε να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος, όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα. Ας δώσει ο κύριος Τσίπρας εντολή να έλθουν να τη συλλάβουν», κατέληγε η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: