Την “ξεβλάχεψε” ο Κωστόπουλος και άρχισε τα “κόλπα” η Κατερίνα Λιόλιου – Η πρώτη της ανάρτηση μετά το άγριο κράξιμο για το Ντουμπάι και τη σχέση της

Κοινοποίηση:
111

Μέχρι πρότινος τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου δεν είχαν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους, γεγονός που αποφάσισε να κάνει η τραγουδίστρια το πρωί της Τετάρτης. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: “Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool”.

Δες τα στιγμιότυπα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. πραγματικο λεσι εισαι και οσο για τραγουδηστρια το ειπε και η βισση Απο φωνη κορμι και απο κορμι λαρυγγομανα

  2. Μεχρι πριν μια βδομαδα ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ γέρο.τον πετυχε τον σκοπο της να γινει γνωστη!!!αυτο ηθελε,απο την αφανεια,στο κατι!!!!!σε λιγο και με εκπομπη στην τηλεοραση και μετα βουλευτης και υπουργος.μπραβο σου κοπελα μου.εισαι “αξια”.κερδισες το βραβειο καλυτερου μαιντανου!!!!!!!τα φυκια εγιναν μεταξωτες κορδελες!!!!!!!!!!

  3. Γνωστή τραγουδίστρια…έλεος παιδιά!!!! Τα ραδίκια είναι πιο γνωστά απ αυτή. χαχαχαχαχχ και στην τελική who the f@ck cares!!!!

  4. Tην πρωτοείδα το 2011 σε ένα βίντεο απ’ το λεγόμενο schoolwave με μια μπάντα που έπαιζαν blues rock.Μάλιστα έπαιζαν φοβερά και η τύπισσα πολύ ωραία φωνή.Βέβαια φαινόταν απ’ το όλο στυλάκι της ότι ήταν πολύ φιλόδοξη από τότε,αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανε στροφή 360 μοίρες στο ρεπερτόριο της

    1. Την είχα πετύχει και εγώ κάπου πριν 2-3 χρόνια που είχε ξυρίσει το κεφάλι και το έπαιζε alternative και ροκ και έλεγε πως θέλει κάποιος να την αγαπήσει για αυτό που είναι. Αφού είδε ότι αυτό το παραμύθι δεν “πουλάει” το γύρισε σε μπουζούκια και γέρους για χλίδα στο Ντουμπάι. Όλα για το χρήμα και τη δόξα. Αδίστακτη θα έλεγα.

  5. Τι ξεβλάχεμα ρε ; αυτός είναι χειρότερος βλάχος από όλους που έμαθε τον πολιτισμό στο πασοκ ; αχαχαχα ένα τελειωμένα περιοδικό είχε για πεταμένους ο βλάκας ένας άχρηστος άνθρωπος ήταν που σαν φελός που ήταν έμενε στην επιφάνεια ! Για τα σκουπίδια και η τραγουδιάρα….

  6. Τι το θέλει το τραγούδι το κορίτσι αφού όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα πως δουλεύει το σύστημα και τα παλούκια που θα πρέπει να καβαλήσει;Ας καθήσει στο Ντουμπάι να την λούσει κανένας Άραβας με πρωτεινες, πετρέλαιο, χρυσάφι και ας μείνει ο μπάρμπα-Πέτρος με το αυτό του στο χέρι.

  7. …ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ…ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ !!!!

  8. Όλες έτσι δεν ξεκινάνε την καριέρα τους, με τον τίμιο ιδρώτα τους? Από παρουστριάστριες μέχρι τραγουδίστριες, βλέπε Μενεγάκη με το γέρο Κυριακού. Μετά παντρεύονται ένα πλούσιο και γίνονται τρυφερές μανούλες.

  9. αμα κοπέλλα μου χρειάζεται να περνάς άπειρες ώρες στο στούντιο για μήνες για κυκλοφορήσεις ένα τραγούδι, ν΄αρχίσεις ν΄ανησυχείς σοβαρά ότι δεν κάνεις γι ΄ αυτήν τη δουλειά

  10. Η Λιόλιου έγινε γνωστή από το Voice όταν προβαλλόταν στον Αντέννα.
    Είχε πάρει την τρίτη θέση τότε καθώς είχε φτάσει στον τελικό με τραγούδια ποπ και ροκ!!!!
    Όταν την είδα μια φορά στην εκπομπή του Παπαδόπουλου δεν το πίστευα που τραγουδούσε λαϊκά ,γιατί τότε στο voice διατυμπανιζε ότι θέλει να κάνει καριέρα στο ροκ ποπ ή και ξένο στίχο τραγούδι!!!!!!

    1. Αδιαφορη ειναι σαν τραγουδιστρια οτι κι αν πει. Παλι εσεις τα λιγουρια θα την κανετε διασημη. Ηδη ο αλλος ρωταει να ξερει οταν ανοιξουν που θα τραγουδαει να πληρωσει να την δει.

  11. ΕΜΕΤΟΣ! Kρίμα, γιατί δείχνει ομορφούλα η πιτσιρίκα… κρίμα!!!

  12. Μόνο η μαλακία και το σορολοπ μας σώζει απ’ τον πλήρη αφανισμό….

  13. ΕΝΝΟΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΕΞΩ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ

    1. Πρέπει να έπεσα πολύ χαμηλά …..
      Για να φτάσω στο σημείο να βλέπω τέτοια βίντεο.

  14. σε ποιο σκυλαδικο τραγουδαει η κυρια?για να την καμαρωσουμε οταν ανοιξουν

  15. τι ζητας κοπελα μου απο την ασπρισμενη αρσενικη κωλογρια ?

    σου υποσχεθηκε τα δευτερολεπτα δημοσιοτητος και δεν μπορεισ να το διαχειριστεις ?

    προσγειωσου

  16. ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ,ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡ.ΗΓΟΡΑ.

  17. ΚΟΚΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ…. ΣΤΟ ΝΑ ΡΟΦΑΣ ΤΣΕΠΕΣ… ΕΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΕΜΑΘΕΣ ΒΛΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ STAY COOL. Α ΜΩΡΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΙ ΣΒΟΥΡΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ. ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.

  18. Δεν μπορεί να ακούει άλλα ψέματα το κορίτσι. Με τον Κωστόπουλο είναι απλά φίλοι και τη πήγε στο Ντουμπάι για να ενδυναμώσουν τη φιλία τους, εσείς είστε πονηρά μυαλά που πιστέψατε κάτι άλλο πέρα από την αγνή φιλία του γέροντα για τη νεαρά, τι δεν καταλαβαίνετε;

Comments are closed.