Την βρήκαν στην… ανάγκη! Η Άμπερ Χερντ δέχθηκε πρόταση για να παίξει σε ταινία πορνό

Κοινοποίηση:
αμπερ χερντ

Μετά την απόφαση του πολύκροτου δικαστηρίου, η Χερντ διατάχθηκε να πληρώσει στον Τζόνι Ντεμπ 8,3 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, το πρακτορείο Zen Models ελπίζει να επωφεληθεί από την… ανάγκη στην οποία έχει βρεθεί η Χερντ, προσφέροντάς της έναν ρόλο σε ταινία πορνό.

Στην αυστραλιανή εκπομπή «Pop Topic» αναφέρθηκε ότι η Χερντ προσεγγίστηκε για μια συμφωνία αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage».

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαντάριαν, πρόεδρος του πρακτορείου.

Η Χερντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, πηγές όμως από το περιβάλλον της αναφέρουν πως δεν θα δεχτεί την πρόταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αλλά μετά η ανάγκη θα την κάνει να δεχθεί, αφού βεβαιωθεί ότι θα είναι «καλλιτεχνική» ταινία και δεν θα βγαίνει ανήθικη. Επίσης θα θέσει και όρους: δεν θα χρησιμοποιηθούν ζώα και δεν θα συμμετέχει σε σκηνή με πάνω από 50 άνδρες. Πάντως ξέρω πάρα πολλές γυναίκες που θα το έκαναν ευχαρίστως με το 1/100, για να μην πω και με το 1/1000 και δεν θα έβαζαν και όρους. Άνοιξε η τύχη της μετά τη δίκη. Από ποια ταινία θα έπαιρνε τόσα λεφτά; 2-3 τέτοιες αμοιβές και θα ζει σαν βασίλισσα για όλη της τη ζωή.

    1. Δεν μιλάμε για καμία αξιοπρεπή γυναίκα, ούτε για καμία παρθένα, αλλα για μια αμφισεξουαλικη πόρνη.
      Όταν μπουν στο κουρμπέτι του Χόλιγουντ άντρες κ γυναίκες, ξαπλώνουν σε πολλά κ βρώμικα κρεβάτια για να γίνουν διάσημοι, οπότε για την συγκεκριμένη “ηθοποιό” δεν θα αλλάξει κάτι.

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Comments are closed.