Την “βάρεσε” η δημοσιότητα στο κεφάλι την Super Kiki – Χυδαία επίθεση κατά χρηστών των social media: «Τράβα ψόφα ρε μ@@»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Super Kiki

Η Super Kiki ενοχλήθηκε από τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό από τους πολίτες για τους influencers και αποφάσισε να επιτεθεί με ύβρεις στους πολίτες που κατακρίνουν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.
Τα απόνερα της υπόθεσης βιασμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχουν προκαλέσει κύμα οργής στα social media για άτομα που έως και τώρα απολάμβαναν αποδοχής και είχαν ακόμα και πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος δέχεται μεγάλη κριτική με τους χρήστες να κάνουν κορυφαίο trend το #cancel_Kopsialis. Ο λόγος είναι οι σχέσεις που διατηρεί ο ίδιος με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά και η στάση που έχει λάβει στο θέμα του βιασμού της 24χρονης.
Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο του στο οποίο λέει «πας κάθεσαι πάνω μόνο και μόνο για να σηκωθεί η σούβλα αλλά μόλις τον δεις να αρρωσταίνει σηκώνεσαι και φεύγεις. Αν σε στήσει στο απόσπασμα και σε κάνει ντέφι θα φταίει;».

Ο Α.Κοψιάλης βρήκε στήριξη από τη συνάδελφο του Super Kiki, η οποία έγινε ακόμα πιο γνωστή στο πανελλήνιο λόγω της συμμετοχής της στο «Just the 2 of Us».

Η influencer δημοσίευσε βίντεο στο οποίο λέει τα εξής:

«Άμα ζηλεύεις που εγώ, με τον άλφα, βήτα τρόπο, βρήκα τρόπο και με ακολούθησαν 10, 20, 30 -150.000 κόσμος και για κάποιο λόγο βγάζω και κάποια λεφτά, άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα ρε μ@λ@κ@ αν είναι να τη βγάζεις την κ@λοχολή σου».

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Σούπερ Κική λεσβία και πρεζού, σάλτα και γ@μήσου.

  2. Όσο υπάρχουν υπνωτισμενα βόδια που ακολουθούν τα σελεμπριτι σουργελα για ένα δωρεάν καλσόν ή για μια δωρεάν κιλότα τόσο θα συνεχίζει να κατεβαίνει πιο κάτω και από τον πάτο αυτή η κοινωνία!!! Παρακμηηηηηη!!!💩💩💩

  3. Ακολουθούν και αυτοί το παράδειγμα των πολιτικών.. Μέχρι να ανέβουν είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εμάς και μόλις τους κάνουμε πλούσιους ξαφνικά γινόμαστε και μαλάκες και έχουν και δικαίωμα να μας βρίζουν..

  4. Φαντάσου τι μυαλό έχουν αυτοί που την ακολουθούν και την θαυμάζουν;

  5. Ειδα την φατσα της και μου κοπηκε η ορεξη να πω την αληθεια τι ειναι τουτο το μπαζο επειδη εχει βολευτει βγαζοντας λεφτα απο αερα κοπανιστο νομιζει οτι εγινε και θεα ε ρε κλωτσιδι που χρειαζονται μερικες

  6. Την φατσα της την εχει δει καθολου στον καθρεφτη η μανταμ με την κρεατοελια στο μαγουλο αυτη νομιζει οτι ειναι μοντελο και σπουδαια και στην πραγματικοτητα ειναι σκετη μετριοτητα

  7. Βγάζεις λεφτά επειδή είσαι ολόκληρη μέσα στο σάπιο και ασύδοτο σύστημα που επιτρέπει σε κάτι μηδενικά άτομα σαν εσένα να τα οικονομούν χωρίς να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία…Και βέβαια το σύστημα τρέφεται και ακμάζει επειδή ο κόσμος είναι αδιάφορος και μακριά νυχτωμένος και το ανέχεται…Μην έχεις όμως αυταπάτες ότι με τα λεφτά έγινες και άνθρωπος…

  8. Δυστυχώς αρκετές Νεοελληνίδες κουβάδες την έχουνε δει Victoria’s Secret.

  9. βγαλατε τα σκουπιδια απο αφάνεια την μπραβο σας !!!

  10. γιατί την βγαζουν στη τηλεόραση αφου το χει κάψει;

  11. Ποια είναι αυτή είπαμε ? Αν δεν σε έχουν τραβήξει video 2-3, δεν είσαι influencer, μπάζο είσαι !!

    Λευτεριά στην Ιωάννα !!!

  12. δε καταλαβαίνει ότι τη χολη τη βγάζει ίδια. επίσης δε καταλαβαίνει ότι εικονική πραγματικότητα με ινφλουένσερς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη πλάνη. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    influence = επηρεάζω.
    επηρεάζω στο ιντερνετ , η επιρροή είναι εικονική. νομίζεις ότι έχεις δύναμή, δεν έχεις είναι ψεύτικο, στον αέρα είσαι. Μία είσαι την άλλη σε ρίχνουνε. Κουμάντο κάνει αυτός που ΚΑΤΕΧΕΙ τη πλατφόρμα. Οι inluencers είναι πιόνια του ιδιοκτήτη της πλατφόρμας , για να εκτεθούνε και να αποκτήσουν εικονική δύναμη ,ξεπουλιούνται. και κάποια στιγμή αυτό γυρνάει μπούμερανκ όπως στη περίπτωση του κοψιάλη.

  13. Αφού κάθεται ο κάθε τενεκές και τους βλέπει και τα κονομανε ! Άμα κοπούν οι θεάσεις θα πέσει πείνα!

  14. Τι λέει αυτή η ψωλου;;;;Την ξέρουμε;;Και η μάνα της παίζει να μην την ξέρει…….Γεςςς…. Είμαι ινφλουενσερ……….

  15. Η πακιστανόφιλη Σούπερ Κική που έσπρωχνε πρέζα και έχει κάνει και φυλακή γι’ αυτό! Προωθούσε την σύναψη σχέσεων ανηλίκων κοριτσιών με πακιστανούς η χοντρή από το νησί που βγάζει ανθέλληνες και δουλεμπόρους (γιατί εκτός των άλλων οι μισοί εξ αυτών είναι αλβανοί στην καταγωγή)…

  16. Άλλο ένα τρας ινφλουένσερ που έχει μπει και στη στενή, όταν οι αλήθειες πονάνε και θίγονται συμφέροντα συνήθως βγαίνει και ο πραγματικός εαυτός

Comments are closed.