Την Πέμπτη ξανά στον ανακριτή ο 38χρονος για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης: «Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια»

Κοινοποίηση:
istioploia_2

Την ερχόμενη Πέμπτη θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια.

Ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, την ώρα που έφευγε από το γραφείο του ανακριτή είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εφόσον οι γονείς ήξεραν τόσα χρόνια και δεν έκαναν καμία μήνυση τότε θα πρέπει να τους αποδοθούν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος και συνέργεια σε βιασμό (αν αποδειχθεί ο βιασμός).

  2. Τη συμπεριφορα των 12χρονων την ξερουμε δεν γεννηθηκαμε χθες. Τα βλεπω καθημερινα οταν γυρνανε απ’το σχολειο και γελαω. Μονο θυματα δεν τα λες!!! Η κοπελα μαλλον θυμα της μανας της ειναι. Ευχομαι να μη γινει ιδια οταν με το καλο κανει οικογενεια.

  3. Η υπόλοιπη αλήθεια ποιά είναι; Πως κουτούπωνε και τη μάνα της αθλήτριας; Σιγά το νέο.

Comments are closed.