Τζόρτζια Μελόνι: «Αν καταρρεύσει η Τυνησία, κινδυνεύουμε με 900.000 πρόσφυγες»

Κοινοποίηση:
ΜΕΛΟΝΙ

Μία δραματική προειδοποίηση έκανε χθες στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, εκτιμώντας πως «αν καταρρεύσει η Τυνησία, υπάρχει κίνδυνος προσφυγικού κύματος 900 χιλιάδων ανθρώπων, δηλαδή ένα τραγικό, καταστροφικό συμβάν για την ανθρωπότητα».

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε για το θέμα της πιθανής νέας μεγάλης εισροής προσφύγων από την πιθανή κατάρρευση της Τυνησίας ότι «χρειάζονται γρήγορες και συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να αποφευχθεί η συνέχιση μιας κατάστασης στην οποία εγκληματικές οργανώσεις ελέγχουν τη διακίνηση ανθρώπων στην Μεσόγειο».

Η εφημερίδα La Stampa γράφει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένες χώρες – όπως η Αυστρία και η Ολλανδία – ευχαρίστησαν την Ιταλία για τον εποικοδομητικό διάλογο που ξεκίνησε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, για την αποτελεσματική συνεργασία στην καταπολέμηση διακινητών ανθρώπων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μόνο με ΕΛΛΗΝΕΣ στην κυβέρνηση θα έχουμε σωτηρλια.
    Και με το μπορντέλο πωλητικό σύστημα, η μέρα δεν είναι μακριά…

  2. Ελάτε όλοι εδώ χωράμε! Ελλαντα αγαπάει όλους έλετε σας περιμένουμε! Μην κοιτάτε το φράχτη πάνω Έβρο έχουμε αφήσει τρουπα καλή αλλα αν φοβάστε ελάτε και από θάλασσα πεταχτε τα χαρτιά μόνο στη θάλασσα και εμείς θα σας δίνουμε και τζάμπα σπίτι λεφτά και σπίτι νερό έχουμε και πολλούς βλάκες που δουλευουν για τρεις και 60 τους έχουμε βάλει και φόρους παντού για να τα τσεπωνετε εσείς απλά κοιτάτε τους και γελάστε με την ψυχή σας…

  3. ΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  4. Σώπα ρε Μελονι τώρα το κατάλαβες ;;Εσύ δεν είσαι υπέρ του ΝΑΤΟ και έναντια στην Ρωσία,εσύ δεν είσαι που ήσουν υπουργός του Μπερλουσκόνι και είσαι Μασόνος στην P2 . Να σε χαίρονται οι οι μπατριοτες για την παρτίδα που κουνούσαν τα σημαιάκια σου στην Ιταλία…..

    1. Που να τρέχουμε ν’ αλλάζουμε σκυλιά φύλακες – τζιχαντιστες για να τους φυλάνε τα διυλιστήρια σε Τύνιδα, όπως και στην Τρίπολη της Λιβύης. Μην ξεχνάμε ότι είναι της Eni και της Total. Εξου και η κωλοτουμπα της Λεπέν αντίστοιχα. 1200 δολάρια το κεφάλι μισθός το μήνα. Με μας τους Έλληνες θ’ ασχολούνται τώρα; Μια χαρά μας πούλησαν τα όπλα τους, όπως και στους εχθρούς μας στο Κατάρ μετέπειτα. Έγινε το deal. Μια ζωή έτσι ήταν απέναντι στην Ελλάδα, Φράγκοι και Ιταλοί, τώρα θ’ αλλάξει. Ο Ελληνοφωνος ραγιας ας μείνει με τα σημαιάκια και τις υποσχέσεις τους. Αφού ποτέ δεν διδάχθηκε από τα λάθη της ιστορίας του. Όπως στον Α’ Παγκόσμιο, είχαμε Βενιζελικους και Βασιλικούς, τώρα έχουμε Ουκρανοφιλους και Ρωσοφιλους, Τραμπικους και Μπιντεδες και ίσως, για πόσο η συνάρτηση De Santis. Εντωμεταξύ ο απέναντι κάνει συμφωνίες με όλους και δουλίτσες, όπως πάντα. Όσο για τα καράβια με τους ψευτοπροσφυγες, ένα σταματάνε και δέκα πιάνουν λιμάνι στην Σικελία και τον υπόλοιπο Νότο. Χρειάζονται φτηνά χέρια για τα χωράφια εκεί κάτω. Οι Ρουμάνοι και οι Αλβανοί, αναβαθμιστηκαν. Ασχολούνται με το σκλαβοπαζαρο των λαθρο και τις μεταφορές και αποθηκεύσεις ναρκωτικών της La Dragueta.

  5. Και η Ελλάδα κατέρρευσε οικονομικά πριν λίγα χρόνια, αλλά οι Έλληνες που έφυγαν, έφυγαν με τα χαρτιά τους στο χέρι και όχι με βάρκες!!!Το ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση συζητούν για το αν θα πρέπει να πράξουν τα αυτονόητα, δείχνει πλεον ότι δεν αξίζει να υφίσταται!!

  6. Θα τους πάρει ολους εδώ η οικογένεια Μητσοτάκη με τις ΜΚΟ τους. Αυτοι που θα άρχιζαν τις απελάσεις έγιναν χειροτεροι απο το ΣΥΡΙΖΑ…
    Ξαναψηφιστε τους ψευτοπατριωτες νεοδημοκρατες .

  7. Εξεπίτηδες κυρία Μελόνι μου δημιουργούν τέτοιες αναταραχές παντού για να υπάρχουν οι δήθεν κατατρεγμένοι λαθροπρόσφυγες που κατέκλυσαν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη!!!!!!

  8. Γυναικακι που παιζει μπαλλα με τα φραγκα του Μπερλουσκονι! Λυκος της ΝΤΠ με προβεια! Ο καιρος γαρ εγγυς μανταμ να εξαφανιστεις! Αν εσυ εισαι δεξια εγω ειμαι ο Ναπολεων Βοναπαρτης! Γλειψε και κανα… λουκανικο Φρανκφουρτης να στανιαρεις!

    1. χα χα χα ψυχακια ελληναρα των greeklish, εισαι και σεξιστης

  9. Παρτε τους, εκπαιδευστε τους και στειλτε τους στο μετωπο κατα της ΡΩΣΙΑΣ. Σε στρατευσιμη ηλικια ειναι ολοι.

Comments are closed.